Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus eeepc 1000 h-t használ...

Asus eeepc 1000 h-t használ -e valaki közületek? Mik a tapasztalatok? Melegedés? Megbízhatóság?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem Fujitsu Siemens Netbookom van és nagyon elégedett vagyok vele.

[link]

A Fujitsu nem egy ismerősömnek bejött. Két hátránya van az egyik talán a billentyűzet a másik pedig az akkumulátor idő (2,5-3 óra). De kaptam hozzá legális XP-t, és viszonylag gyors, a winchester meg 60 GB-os, ami az ASUSban talán kissebb.

Meg árban ez volt a legelérhetőbb (A Celeronos ASUS netbookon kívül mindegyik 90000-nél kezdődött akkoriban, ez pedig 75000 volt.)

2009. aug. 20. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont ilyenem van (Asus EEE Pc 1000h)

Meg vagyok vele elégedve. Túlmelegedni nem szokott. Az Akksija az egyetlen ami nekem elég gyenge.Olyan 4,5-5 óra folyamatos internetezést bír.

Én netezésre+munkára szoktam használni. (Word,Excel,néha PowerPoint) . Erre a feladatra kiváló. Játékokhoz viszont szerintem gyenge.

2009. aug. 22. 17:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 23. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
nekeem EEE901 esem van de a bátyámnak 1000h ja van és ne melegszik vészesen.... a tuchpad kicsit melegszik de amugy ágyban is jól használható. ugy értem takarón...:D
2010. jan. 2. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!