Melyik laptop gyártó cégnek vannak a legjobb gépei tartósság szempontjából?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha 1 év múlva váltanom kellene mert valami máris tönkrement benne.
Am kb 150-160e körül.
2012. júl. 23. 18:45
1/4 MaXXeGee válasza:
Akkor válassz olyat, amire 3 év gari van :) Mondanám hogy AlienWare, de akkor egy 0-át mögé írhatsz a vételárnak ;)
2/4 anonim válasza:
ha belefér akk DELL!! ha nem akk toshiba,,hp...ezeket használtam mindegyik nagyon jó volt...
3/4 anonim válasza:
Dell,HP. Ez a két márka pöpec, az én dell laptomom 7 éves és még a dvd olvasó is működik benne :) Talán még a Toshiba, de erröl nincs személyes tapasztalatom. Amit ne vegyél az a Samsung, felejtsd el ezt a márkát.
4/4 anonim válasza:
lenovótól a thinkpad család..
Extra garanciát is lehet venni...bár nekem még az IBM korszakból van laptopom amit rendszeresen használok...
amit tőlem kapott az semmi laptop nem bírta volna ki...előző tulaj se kímélte.. én használtam vettem
T és X szériát érdemes venni
használtan kapsz 150-160ért 1-2 éves modelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!