A PC-met szeretném fejleszteni, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem?
Üdv!
Jelenlegi konfig:
Alaplap: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3
Proci: i5 2500 3,3 ghz
Vga: GTX 560 1gb
Memória: 2x Kingston 4gb 1600mhz
Táp: Gigabyte Superb 460W
Egy új videokartyát mindenképp szeretnék, a Sapphire R9 280X OC Dual-x néztem ki.
Van-e jobb választás ebben a kategóriában?
Proci elég erős-e egy ilyen kategóriájú kartyához?
És egy használható tápot mondjon valaki legyen oly kedves.
Nem tudom ezaz alaplap mennyire kuka, ha az esetleg azt is írhatnátok max. 30000Ft-os árig.
Előre is kösz!
A 25A az elmáleti maximum, ha durván húzod és Furmarkot futttasz közben.
Játák alatt az egéssz gép alig fogasztt 400w-ot
Látom nem bírsz veszíteni, vagy elismerni hogy tévedtél.
Tudod mit? Te győztél! Te sokkal jobban tudod mennyi kraft kell annak a kártyának, mint az aki gyártja.
Az a kártya még pár év mulva is tenni fogja a dolgát, viszont az akkori játékok már hidd el, hogy megizzasztják rendesen.
Ha belegondolunk abba, hogy a kérdező hosszú időn keresztül használ egy tápot közel a teljesítménye 100%-án, hát nem tudom hogy mit várhat ettől a trafótól hosszú távon.
UFF!
a tévedés elismerése nem az alapján megy, hogy te szentül ragaszkodsz ahhoz amit hiszel, és akkor már minden ellentmondó csak hülyeséget ír mortifreum... itt nem azon van a hangsúly hogy ki győz, ki nem győz, ki nem bír veszíteni és egyéb marhaságok, hanem a rendes, értelmes válaszon...
tudom, én nem írtam választ a kérdésre, de a sz@rházi kitöréseidet már egyszerű olvasóként se lehet bírni
Nos látom Te is híján vagy a kézzel fogható érveknek.
Szerintem mindvégig higgadt tudtam maradni, és kimérten válaszolni a félrevezető kommentekre.
Az érveim nem a sajátjaim, hanem a videokártya gyártójának az ELŐÍRÁSAI!!! Ezek be nem tartása valószínűleg GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR!
Akkor szó szerint idézném a gyártó veboldalán olvasottakat "750 Watt Power Supply is required.
"
Ez lefordítva a következőt jelenti "750 wattos tápegység szükséges."
Jöttök 80 rugóval a kérdezőnek.
Szerintem ezt most fejezzük be. Rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!