Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A PC-met szeretném fejleszteni...

A PC-met szeretném fejleszteni, ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem?

Figyelt kérdés

Üdv!

Jelenlegi konfig:

Alaplap: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3

Proci: i5 2500 3,3 ghz

Vga: GTX 560 1gb

Memória: 2x Kingston 4gb 1600mhz

Táp: Gigabyte Superb 460W

Egy új videokartyát mindenképp szeretnék, a Sapphire R9 280X OC Dual-x néztem ki.

Van-e jobb választás ebben a kategóriában?

Proci elég erős-e egy ilyen kategóriájú kartyához?

És egy használható tápot mondjon valaki legyen oly kedves.

Nem tudom ezaz alaplap mennyire kuka, ha az esetleg azt is írhatnátok max. 30000Ft-os árig.

Előre is kösz!

2013. nov. 15. 16:27
1 2
 11/15 BM-Striker ***** válasza:

A 25A az elmáleti maximum, ha durván húzod és Furmarkot futttasz közben.

Játák alatt az egéssz gép alig fogasztt 400w-ot

[link]

2013. nov. 15. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Látom nem bírsz veszíteni, vagy elismerni hogy tévedtél.

Tudod mit? Te győztél! Te sokkal jobban tudod mennyi kraft kell annak a kártyának, mint az aki gyártja.

Az a kártya még pár év mulva is tenni fogja a dolgát, viszont az akkori játékok már hidd el, hogy megizzasztják rendesen.

Ha belegondolunk abba, hogy a kérdező hosszú időn keresztül használ egy tápot közel a teljesítménye 100%-án, hát nem tudom hogy mit várhat ettől a trafótól hosszú távon.

UFF!

2013. nov. 15. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:

a tévedés elismerése nem az alapján megy, hogy te szentül ragaszkodsz ahhoz amit hiszel, és akkor már minden ellentmondó csak hülyeséget ír mortifreum... itt nem azon van a hangsúly hogy ki győz, ki nem győz, ki nem bír veszíteni és egyéb marhaságok, hanem a rendes, értelmes válaszon...

tudom, én nem írtam választ a kérdésre, de a sz@rházi kitöréseidet már egyszerű olvasóként se lehet bírni

2013. nov. 15. 19:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Nos látom Te is híján vagy a kézzel fogható érveknek.

Szerintem mindvégig higgadt tudtam maradni, és kimérten válaszolni a félrevezető kommentekre.

Az érveim nem a sajátjaim, hanem a videokártya gyártójának az ELŐÍRÁSAI!!! Ezek be nem tartása valószínűleg GARANCIAVESZTÉSSEL JÁR!

Akkor szó szerint idézném a gyártó veboldalán olvasottakat "750 Watt Power Supply is required.

"

Ez lefordítva a következőt jelenti "750 wattos tápegység szükséges."

Jöttök 80 rugóval a kérdezőnek.

Szerintem ezt most fejezzük be. Rendben?

2013. nov. 15. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
59% ha utánna nézel csak 1 ellentmondó volt.
2013. nov. 15. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!