Milyen eszköz kell ehhez?
Figyelt kérdés
Van az egyik szobában egy router, ami ugye a Wi-Fi hotspot. Azt én tudom telóról is fogni. Eddig laptop volt, amiben alapból volt ilyen Wi-Fi-s cucc, de most váltottunk asztali gépre. Mit kell venni hozzá, hogy rá tudjak csatlakozni a Wi-Fi-re és ugyanúgy tudjak rajta netezni, mint a laptopon?2013. nov. 13. 22:30
11/13 levis56 válasza:
Az a jó amit az első válaszban kaptál kattints a második linkre,ha nem akarsz használhatatlant venni mert amit te nézegetsz az gyenge is lehet, ne vásárlás után vakarózz ha nem jó vedd meg a tutit vagy használd kábelről.
12/13 A kérdező kommentje:
Kössz. nekem max 3000ft-om van rá...
2013. nov. 14. 15:17
13/13 levis56 válasza:
Akkor legalább ezt vedd meg ezen van antenna valamivel érzékenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!