Milyen eszköz kell ehhez?
Figyelt kérdés
Van az egyik szobában egy router, ami ugye a Wi-Fi hotspot. Azt én tudom telóról is fogni. Eddig laptop volt, amiben alapból volt ilyen Wi-Fi-s cucc, de most váltottunk asztali gépre. Mit kell venni hozzá, hogy rá tudjak csatlakozni a Wi-Fi-re és ugyanúgy tudjak rajta netezni, mint a laptopon?2013. nov. 13. 22:30
1/13 BM-Striker válasza:
2/13 A kérdező kommentje:
Ez is jó lenne? Mert nem nagyon költenék többet, mert így is átléptem már a géppel a korlátot. max. 3000FT-om van, amibe bele kell férnie a terméknek és a szállításnak is. :/
2013. nov. 13. 22:45
4/13 levis56 válasza:
Miért nem használod modemről az asztalit, a wifi adapter nem biztos hogy beválik mert ha egy szobába vagy a routerel akkor jó de ha több fal és szintkülönbség is van nem biztos hogy jó lesz még antenna csatlakozás sincs rajta.
5/13 A kérdező kommentje:
Elmondtam, hogy azért, mert már ez előtt volt egy laptop. Ami a Wi-Fi-t fogta és így lehetett vele a másik szobában netezni...
2013. nov. 14. 12:48
6/13 BM-Striker válasza:
Milyen neted van?
Mert ha nagyobb mint 10 mbit, akkor szülség van egy 300mbit-es adapterre egy komalyabb méretű antennával.
Legalább a TL-WN881ND ajnlott, ha nem akarsz szívni a net-tel a gépenden.
Ha olcsó vackot veszel, akkor az kidobott pénz lenne.
7/13 A kérdező kommentje:
1.8 Mb/s-el töltök le, és ~700 Kbit/s-el töltök fel. A szerződésben 8M-ás netet írtak, de volt múltkor valami hülyeség és most már 16M-ás elvileg...
2013. nov. 14. 13:23
8/13 levis56 válasza:
Nekem 15 méteres kábelem van az adapter és a gép között,másik épületben használom nem került 3000-be,nem akarlak rábeszélni csak lehetőség,asztali gép úgy is helyhez kötött nem hurcolászod a lakásban és így a jel sem vész el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!