Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A net jó eszköz ehhez?

Figyelt kérdés
Párt akarok magamnak találni, de a környezetemben nem találtam. Ezért arra gondoltam a neten keresgetek. Csak hát volt már 1 ilyen kapcsolatom, és nem jött be. Állítólag a netes társkeresők nem jönnek be. Meg minél jobban keressük annál jobban nem találjuk. Mit gondoltok erről? A másik meg az hogy 18 éves vagyok. És társkeresőn idősebb korosztály van. Én meg azért korombelivel szretnék lenni.
2010. márc. 22. 16:48
 1/10 anonim válasza:
Szerintem keresgess neten is és a környezetedbe is. Lehet pont a neten vagy a környezetedbe bukkansz rá a nagy Ő-re :D:P
2010. márc. 22. 16:50
 2/10 anonim válasza:
szerintem jó eszköz hozzá a net is megér egy probát :) én is itt találtam meg a szerelmem (L):D igaz nem társkereső oldalon hanem chaten:)
2010. márc. 22. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát én is 18 vagyok, és nekem sem jött be vhogyan a net, mint társkereső...

De am én lány vagyok, gondolom te is nem?

Én inkább az "élő" ismerkedésre szavazok:) Tudod, meglátni és megszeretni...:):) Sok sikert!

2010. márc. 22. 17:28
 4/10 A kérdező kommentje:
aham lány vagyok
2010. márc. 22. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Én véletlenül találtam magamnak neten, úgy, hogy nem is kerestem. Életem legszebb véletlenje. :) A társkereső oldalakat felejtsd el szerintem. :)
2010. márc. 22. 19:30
 6/10 A kérdező kommentje:
miért?
2010. márc. 22. 19:41
 7/10 anonim válasza:
Azért, mert a táskereső oldalakon az emberek fele nemnormális, a többi csak nyomorék... van kb 20% normális... Járj el bulizni, koncertekre. Kapcsolataim nagy része ilyen helyeken kezdődött.
2010. márc. 23. 22:28
 8/10 A kérdező kommentje:
bulizni nincs kivel, koncertekre pedig azért nem mert nincs kivel a másik ok meg mert hogy ismerkedhetnék ott??? Odamegyek h helló ki vagy???
2010. márc. 24. 12:58
 9/10 anonim válasza:
egy kétperces szemezés után simáán.
2010. márc. 25. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:
sztem csetelj nyugodtan én igaz nagyon sokáig keresgéltem és lám 1 hónapja eggyütt vagyunk bnőmmel és nagyon szeretjük egymást :D szóval ne add fel akkor jön amikor nem számitassz rá
2010. márc. 27. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!