Mi kell a hangrögzítéshez?
Egy játékvideót veszek fel és közben egy videórögzítő progit használok. Kell-e valamilyen hangrögzítő hardver eszköz vagy valami esetleg még, mert én már minden beállítást kipróbáltam és néztem Youtube-os videókat is, de nekem nem rögzít hangot Hypercam 3.
A vezérlőpult->hang-> felvétel-> között nekem a következők vannak.
2 mikrofon bemenet, melyek engedélyezve vannak, de nekem nincs mikrofonom. 1 vonalbemenet, mely szintén engedélyezve van, de nincs csatlakoztatva és van egy Digitális hang(SPDIF) High definitoin audio, ez az alapértelmezett.
Lehet, hogy a Hypercam-ben kéne valamit állítani? Már néztem itt is kérdéseket, de nem tudom, így se.
Ha valaki segítene azt megköszönném.
"2 mikrofon bemenet, melyek engedélyezve vannak, de nekem nincs mikrofonom"
Mikrofonra mindenképpen szükséged van, ha a saját hangodat szeretnéd felvenni, az alakítja át a hangodat (mechanikai rezgés) elektromos jelekké, amit majd a hangkártyád alakít át digitális jelfolyammá.
"Digitális hang(SPDIF) High definitoin audio"
Ez meg digitális hangbemenet - digitális forrásról (például SPDIF-kimenetű CD-lejátszó) való hangfelvételhez használatos.
Ha a játékhangokat akarod rögzíteni, külön eszköz nem kell, a Windows hangerő-vezérlő pultján ki kell választani a Stereo mix/What u hear csatornát.
A Windows 7 néha el szokta rejteni:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!