Mekkora tapot vegyek?!
Sziasztok! Van egy kis problemam a mostani tapommal. Tegnap jatek kozben eszrevettem,hogy enyhe fust szag jon ki belole. Biztos onnan ,mert megneztem( ocz 700 watt ), de nem fustol sehol csak mintha olyan szaga lenne. Es felek,hogy tonkre tesz valamit ido elott. A kerdesem az volna,hogy mekkora tapot vegyek?
i7 4770k (nincs huzva es nem is tervezem huzni)
Gtx 650 ti boost(nincs huzva)
8gb ballistix ddr3 ram
2 sata vinyo
Z87-g45 gameing alaplap
Szoval en kint elek amcsiban es kicsit masok vanna a piacon,mint otthon. Most jelenleg nem sok penzem lenne ra ,mert koltozes elott allunk. En ez neztem ki :GXII 550 Watt ATX Power Supply with USB Charging vagy ezt :600B 600 Watt ATX Power Supply. kerlek segitsetek. Koszi szepen elore is.
FSP Raider 550W.
85+ SILVER minősítéssel, 5 év garanciával. Nagyon megbízható is nincs hangja.
Vagy XFX Pro 450/550W, esetleg CoolerMaster GX450/550W, de az utóbbiak hangosabbak az előbbieknél.
"Egy ADDA ventis táp (XFX és GX) mindig is halkabb volt mint egy Yate Loon (Raider) táp."
Ezt a mondatot a teljes baromságtól csak annyi menti meg, hogy konkrét típusok vannak a zárójelben. Ez a YL sírás már vicces, főleg gyártó szinten. Maradjunkal és közép kategban, egy golyós YL-t jóval előbb vinnék mint egy csúszós ADDA-t pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!