Milyen tápot vegyek?
#1 A táp teljesítménye legyen annyi.
#2 Köszi, hogy mondtál egy nem moduláris tápot, el kéne olvasni a kérdést.
"#1 A táp teljesítménye legyen annyi."
A 600W lehet egy közös max érték is ami szinte lényegtelen meg egy valamilyen elosztású +12V-os érték. A kettő közt lehet hatalmas is difi, szóval nem ártana tudni azt a konfigot, legalábbis a fő fogyasztókat(CPU, VGA).
THERMALTAKE Smart SE 730W
Ipon-on most 500 ft-al drágább, mint a 650W-os, én mindenképp megvenném a helyedben.
Nekem Thermaltake Toughpower 675W-os van körülbelül 2-3 éve, nem volt még vele gondom, és 5 év garanciát kaptam rá.
GTX 770
i5 4670K
MSI Z87 G43 Gaming
1 TB HDD
SEASONIC S12 II 620W miért fontos hogy moduláris legyen??
viszont ha leirnád a configot akkor nem csak igy vagtába mondanánk tápokat, lefogadom a gépednek bőven elég lenne egy minőségi 500-550 wattos táp...
"Ipon-on most 500 ft-al drágább, mint a 650W-os"
És a 650-es verzió jobb is mint a 730 SE mellékesen.
Kérdező ide koránt se kell 600W, Seasonic G450 simán elég.
Elolvastam a kérdésed, de a fél moduláris 600 wattos JÓ MINŐSÉGŰ tápot te nem kapsz 20 ezerért.. EZÉRT írtam a Seasonic -t de gondoltam, hogy beleköt a kocka fejed. De jobban jársz vele, mint egy olcsóbb, gagyibb fél modoláris táppal.
Ráadásul a géped 350 watt körül fogyaszt! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!