Miért kapcsolgat ki a gépem? Hogy tudom tesztelni, hogy Windows hiba vagy hardwer hibája van?
Nincs kék halál, csak egyszerűen kikapcsol vagy újra indul. Néha fél óra után, máskor több óra után.
Púpos kondi nincs az alaplapon ennyit tudok.
Itt a deer táp lehet a probléma.
Próbál mag szerezni egy használt FSP GLN-t vagy PNF-et.
Viszont eddig majdnem 1 évig ment. Előtte még kisebb 300 Wattos táppal is ment úgy évekig. Azóta vettem bele még egy 500-as winyót is, de az most le van húzva.
Elképzelhető hogy a táp haldoklik mivel régi.
A az alacsony hatásfok azt jelent, hogy többet vesz föl a táp hálózatról,mint amit gép alkatrészeri fogyasztanak.
Mondom, az a típusú probléma a táp elégtelen működésére utal.
Ez a gép egyébként alig eszik 100w-ot.
Annyi még érdekes lehet, hogy a Táp áram vezetéke ami az alaplapot táplálja szokott meleg lenni, néha forró is. Szoktam hűteni ventillátorral.
A táp kábel melegedés arra utalhat, hogy az alaplapon valami zárlat van. Vagy akkor bekapcsolni se lehetne a gépet?
"Egy jó 350w-os táp(GPS-350EB) nelem még egy Phenom 955-höz és egy 6750-hez is bőven elég volt 2 hdd és 2 odd mellett."
Na ezt jó, hogy mondtad. Akkor tényleg a tápot kell kicserélnem. A tápot is használtan vettem és az alaplapot is, amiből az előző fél évig tartott.
Ezek a használt dolgok nálam nem váltak be.
ettől a pontól, azt kell mondani, 1ft -se költs rá többet!
spórolj össze egy új gépre! (pl. az új merevlemezt majd átviheted)
7 éves, elvault config, az alaplap haldoklik (nem szabadna melegednie), hogy ez a táp nyírja ki, vagy már az előző elkezdte nem tudni.
Az előző alaplap fél évet birt ki, a mostani meg 3 hónapos (használt).
Hát igen, nem szabadna rá költeni, de ha lecserélném újabbra az egész gépet, valószinű azt is használtan venném, mondjuk 1 éveset.
Az 500-as HDD-t is használtan vettem, azt át is viszem majd az új konfigba. Viszont nincs most pénzem 1 éves gépre sem.
Láttam 20.000 körül van már 2 magos gép, de annál újabbat akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!