Tegnap történt, hogy a rossz gépem ki akartam dobni, de a táp működött, gondoltam megnézem még mi használhatò belőle! Beleraktam hát a rossz gépből a jò gépbe a winchestert, de búgott kép viszont nem volt?
Beleraktam hát a rossz gépből a jò gépbe a winchestert, de búgott kép viszont nem volt?
Aztán vissza raktam a jò gépbe az eredeti vinyòt amivel eddig működött de nem történt semmi a ventillátor pörgött, a gép búgott, kép viszont nem volt, nem töltött be a gép!?
Gondoltam újra telepìtem, de még a BIOS sem jön be! Win7 van rajta! Szerintetek mi baja lehet? ( Biztos, hogy nem cseréltem össze a vinyôkat! A jòt raktam vissza, a jò gépbe!
Aztán vissza raktam a jò gépbe az eredeti vinyòt amivel eddig működött de nem történt semmi a ventillátor pörgött, a gép búgott, kép viszont nem volt, nem töltött be a gép!?
Bocsi felcserélten a sorrendet! :)
... az sem rossz! "Végy egy elromlott winchestert, hámozd meg, mártogasd bele..." :)
Apropó! Arra nem gondoltál, mielőtt elkezdted, hogy egy hibás fődarab agyonvághatja esetleg azt is, ami eddig jó volt? Nálam egy meghibásodott HDD (menet közben adta meg magát) kinyírta az alaplapi IDE vezérlőt. És mivel azt javítani nem lehet, maradt az alaplap-csere, persze processzorral együtt, mert a régi proci a kapható újabb alaplapokba már nem volt berakható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!