Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tegnap történt, hogy a rossz...

Tegnap történt, hogy a rossz gépem ki akartam dobni, de a táp működött, gondoltam megnézem még mi használhatò belőle! Beleraktam hát a rossz gépből a jò gépbe a winchestert, de búgott kép viszont nem volt?

Figyelt kérdés
Gondoltam újra telepìtem, de még a BIOS sem jön be! Win7 van rajta! Szerintetek mi baja lehet? ( Biztos, hogy nem cseréltem össze a vinyôkat! A jòt raktam vissza, a jò gépbe! Aztán vissza raktam a jò gépbe az eredeti vinyòt amivel eddig működött de nem történt semmi a ventillátor pörgött, a gép búgott, kép viszont nem volt, nem töltött be a gép!?

#BIOS #winchester #hiba #Windows 7 #számìtògép #telepìtés
2013. okt. 9. 02:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
kérdezö ! ha nem értesz a géphez bevallod akkor minek is nyultál hozzá ? Ja ja maradj csaka a fakanál mellet nehogy lesüljön a rántás D. Mért nem vited be egy hivatalos számitógépszervizbe a gépet ami elromlot és nézeted meg mi a baja ? Írod kiakartad dobni hát te is vagy valaki hallod be is vallotad nemkelletél volna hozzányulni amihet nem értesz. Bizony bozony énse tudok winsdows t telepiteni szolok az ismerösömnek ha gyanus valami a gépben beviszem leszervizeltetni oda ahol vásároltam nehogy már tönkretegyek egy drága gépet mert hülye vagyok hozzá
2013. nov. 6. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!