S. O. S. segítséget kérnék plazma TV-vel kapcsolatban, tud esetleg valaki segíteni? Samsung plazma TV-re rádugtunk külső Winchestert, nem használtuk. A baj, hogy azóta nincs hang. Ill. , ha DVD-t játszunk le, van hangja, de a beltéri egységgel nincs.
USB helyére a külső meghajtót...
Köszi,előre is a segítséget!
Igen azt én is megértettem, de a DVD min megy a TV-be milyen más eszköz csatlakozik még a TV-re milyen bemeneten át? (RCA, kompizit, HDMI, scart stb?)
A beltéri mivel csatlakozik? A beltéri helyére annak csatlakozási módjával kötöttél már valamit? Úgy van hangja? A beltérit más TV-vel ki tudod próbálni?
Samsung Plazma Tv, USB csatlakozóba közvetlenül bedugtam a külső winchestert.
Semmimás helyére nem dugtam, semmi ilyesmi. Rádugtam a TV-re,nem működött,kihúztam és ennyi. Semmi más helyére nem került. A belréti egymség ped ahogyan mindig megy scart kábelről. Ennyi történt.
DVD lejátszás közben van hang, közvetlenül a TVből is és a házi mozin keresztül is. Egyébként meg nincsen.
Akkor most próbáld ki, hogy a DVD-t scarton át dugod be a tv-be. Ezzel megnézzük, hogy onnan van-e hang. Ha van hang, akkor a beltéri döglött meg.
Amúgy valószínűleg zárlatot okozhatott benne, még az új tv-kben sem minden usb aljzatra dugható rá a külső HDD. Az USB aljzatok általában 500mA-t adnak le, egy HDD-nek pedig 2A is kellhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!