Vettem egy Samsung UE32D5000 LED TV-t. Jelenleg UPC "tányéros" szolgáltatásom van. A beltéri egységén csak SCART catlakozó van, a TV-n viszont ilyen nincs. Hogy tudom összekötni?
Nem írtál pontos típust (UE32D5000-nek több altípusa van)de általánosságban mindegyikre jellemző a következő megoldás:
1.A csomagban van scart átalakító kábel
Ezzel a kábellel összedugod a dekóder scart kábelét a
a készülék EXT(RGB) jelű csatijába dugod
2.A csomagban egy AV átalakító kábelnek is kell lennie(egyik vége 5 dugós a másik egy fura szarv alakú jack dugóra emlékeztető)
Ezt akkor tudod használni ha a dekóderen van Video
out(sárga rca csati) és audio out(piros/fehér rca csati)
az ehhez használatos AV kábel dugóit összedugod a készülék átalakító kábelének azonos színű dugóival(sárga-sárga,piros-piros,fehér-fehér) amit aztán a készülék AV jelű csatijába dugsz.
előző válaszomban nem tértem ki rá de úgy látom az is probléma hogyan válaszd ki a jelforrást.
Ezt a táv source feliratú gombjával tudod megtenni.
(Bár egyértelmű lenne ha átolvasnád figyelmesen a könyvét)
A legutóbbi hozzászólóval egyetértek, persze ha lett volna magyar nyelvű, azzal kezdtem volna... Mivel nem volt, kérdeztem itt, de közben már sikerült letöltenem.
Azért köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!