Mi a véleményetek erről a merevlemezről?
Figyelt kérdés
Western Digital 3,5" 500GB belsõ SATAIII 7200RPM 16MB Blue Caviar WD5000AAKX.
Szépen működne ha rajta futna a windows?
2013. okt. 7. 16:49
1/22 anonim válasza:
Annak inkább külön vennék egy 64-es SSD-t, mellé ezt és úgy már patent.
2/22 anonim válasza:
Igen csatlakozom az előttem lévőhöz.
Ha sebességet akarsz akkor először SSD és utána ez ;)
3/22 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok én azzal xD de annyi pénz nincs é én erről a hardról kértem véleményt és nem, hogy mi lenne jó :) hard diskre van szükségem.
2013. okt. 7. 18:33
4/22 Kovács Pistike01 válasza:
nem kell okvetlen ssd :)
pár ezerrel többért viszont már vannak 1 terás seagetek,wd-k is
6/22 A kérdező kommentje:
Látom itt túlteng az érthetetlenség... (már bocsi). Még mindig nem kaptam választ a kérdésre, csak OFF-okat látok. Ezt a hárdot venném meg, mivel 8k-ért be tudom szerezni. És azért kérdeztem, hogy tud-e valaki észrevételt mondani erről a merevlemezről... És én WD-s vagyok, más gyártók nem érdekelnek :)
2013. okt. 7. 18:42
7/22 Kovács Pistike01 válasza:
Nehéz eldönteni, hogy az arroganciád vagy a butaságod nagyobb. Más jóindulattal válaszol neked, te meg leoltod, közben meg arra sem vagy képes, hogy ráguglizz. Két perc alatt kb hetvennyolc kommentet találtam róla.
8/22 A kérdező kommentje:
bocsánatot is kértem... Googliztam én. Csak megoszlottak a vélemények. És itt tuti, hogy akad pár informatikus, vagy szakértő. A kérdés pedi nem az volt, hogy SSD/1TB-os vagy ez. Hanem, hogy konkrétan erről mi a véleményetek, esetleg van-e ilyen valakinek, és megosztaná velem az észrevételeit. És nem vagyok arrogán sem, és buta meg főleg. Esetleg neked vannak hiányosságaid, hogy nem tudsz választ adni a kérdésre...
2013. okt. 7. 19:38
9/22 Kovács Pistike01 válasza:
Kérni mindig jogod van, de bírálni azt, amit kapsz etikátlan.
Ki lehet olvasni a válaszomból, hogy szerintem ár érték arányban nem éri meg az a winyó, ekkor én még nem tudhattam, hogy egyedi ajánlatról van szó.
Egyébként meg nem rossz, annyit simán megér, amiért neked kínálják.
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Vennék én 1TB-os SSD-t ha lenne rávaló :) (de sajnos nincs).
2013. okt. 7. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!