Mi a véleményetek erről a merevlemezről? Megéri ennyiért?
3,5" 2TB WD Elements Desktop USB HDD
innen venném:
Mennyire megbízható? Gondoltam nagy kapacitásút veszek, hogy legyen bőven hely. Viszont el kell látni feszültséggel aszem, szal nem olyan, mint a többi USB-s. Gondolom akkor mozgó alkatrészek is vannak benne, ettől olyan olcsó. De ennek van a legjobb Ft/GBájt aránya.
Esetleg, ha tudtok még ajánlani valami mást. Úgy 500Gb-s merevlemezektől felfelé keresgéltem és ezen akadtam meg.
Ezt sem hordozásra találták ki, igen külön áram kell neki (olyan mint egy telefontöltő.
És mi az hogy mozgó alkatrészek vannak benne? - minden merevlemezben mozgó tányér van és tű, amiben nincs az nem HDD vagyis nem merevlemeznek hívjak és jelenleg annyiba kerül egy 500GB belle mint az 'tlag ember egész gépe... (SSD-soild state drive)
Ha sok hely kell es nem akarod hordozni ez tökéletes lesz külső lemeznek. HA nem a hely a legfontosabb hanem a sebesség akkor még nézelődj egy kicsit. vegyél kisebbet és gyorsabbat.
Inkább adattárolásra használnám, Ha ilyen 480mbittel ki tudok olvasni belőle, szal pl filmet lejátszani vagy ilyesmi, az nekem elég. Meg ilyen régi limlomokat tennék rá. A gépem állandóan megtelik és nem nagyon van időm szelektálni, csak így nyaranta max.
Nem hurcolásznám magammal, szerintem felrakom a polcra, belevezetem a madzagokat és ott üljön felőlem aztán, csak működjön rendesen. Remélem nem hibásodik meg csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!