Samsung, LG vagy Acer monitort vegyek?
Figyelt kérdés
Nekem eddig LG volt de 2-szer is tönkrement már nem igazán voltam vele megelégedve. Egyik ismerősömnek Samsung van ő már évek óta használja semmi baja se volt, ezért én most a Samsungra hajlok, Acert meg nem igazán ismerem. Olyan 25-28 ezer ft-om lenne rá max most, ebbe az árkategóriába milyet ajánlanátok? 19-es vagy annál nagyobbra gondolnék de gondolom ebbe az árba 19-esnél nagyobb nem nagyon van.2013. okt. 3. 17:30
31/34 A kérdező kommentje:
na voltam a boltba, végül csak rendeltem egy 22-es Samsungot jövőhéten érkezik
2013. okt. 5. 00:37
33/34 A kérdező kommentje:
35
2013. okt. 6. 01:18
34/34 anonim válasza:
én az ASUS monitort tartom a legjobbnak vagy még a SONY de az megfizethetetlen, nem mindenkinek de nekem igen amiket néztem és SONY az a legolcsóbb is 250000 Ft fölött van, de igazából a SAMSUNG, LG, is teljesen jó és megbízható márka, ezek közül kinek melyik a kedvenc márkája, nekem a TV-m Samsung, a Házimozim Dimarson, ami a SAMSUNG Leányvállalata, a mostani monitorom egy Philips HD monitor, de most rendeltem egy ASUS monitort, ismerőseimnek legtöbbnek ASUS IPS monitorja van,vagy telefonja, Alaplapja a gépében, vagy laptopja, és mind meg van elégedve az ASUS-al nagyra becsülik a márkát, jó dolgokat hallottam róla, és mostmár ideje lecserélnem a monitoromat, és én is ASUS-t veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!