Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Samsung, LG vagy Acer monitort...

Samsung, LG vagy Acer monitort vegyek?

Figyelt kérdés
Nekem eddig LG volt de 2-szer is tönkrement már nem igazán voltam vele megelégedve. Egyik ismerősömnek Samsung van ő már évek óta használja semmi baja se volt, ezért én most a Samsungra hajlok, Acert meg nem igazán ismerem. Olyan 25-28 ezer ft-om lenne rá max most, ebbe az árkategóriába milyet ajánlanátok? 19-es vagy annál nagyobbra gondolnék de gondolom ebbe az árba 19-esnél nagyobb nem nagyon van.

2013. okt. 3. 17:30
1 2 3 4
 21/34 Osynho ***** válasza:
Posta? Futár?
2013. okt. 3. 19:39
 22/34 A kérdező kommentje:
mert honnan lehet rendelni? vaterán néztem de ott nem adnak rá garanciát úgy nem veszem meg
2013. okt. 3. 22:55
 23/34 Osynho ***** válasza:
Esetleg google-be nem próbáltad beleírni a monitor nevét?
2013. okt. 3. 22:59
 24/34 A kérdező kommentje:

de próbáltam de nem fogok 2-300 km-ről rendelni beszarik véletlen majd valamikor a jótállás alatt aztán én nem tudok rohangálni olyan messzire csináltatni!

Egyébként meg utánanéztem ennek a tn meg ips dolognak is sokan azt írják hogy jó a tn-es is semmi probléma nincs vele. Megnéztem az enyémet is nekem is tn-es volt eddig és képminőségével én teljes mértékben meg voltam elégedve lehet hogy jobb az ips sőt biztos de az én igényeimet kielégítette a tn-es is.

2013. okt. 3. 23:42
 25/34 A kérdező kommentje:
Nekem a legjobb az volna ha kijönne 25 ezerből én nem úgy vagyok pénzügyileg nekem 5-6 ezer forint is sokat számít jelenleg. Amit küldtetek az már inkább 30 fölött van akár hogy is számolgatok nem igazán fér már annyi bele a költségvetésbe. legfeljebb veszek most tn-eset vagy majd amilyet ajánl a boltba és majd 1-2 év múlva ha jobban lesz pénzem lecserélem most 25-nél többet nem nagyon akarok érte adni mer akkor már másnak az árából veszem el.
2013. okt. 3. 23:46
 26/34 Osynho ***** válasza:

1. Garanciafutár. A házadból se kell kimenned.

2. 30 alatt van

3. Tn és va/ips ég és föld, aki mást mond, az magát nyugtatgatja, vagy nem érdekli/nem látott csak tn-est

Nekem mindegy, hogy mit veszel, csak leírtam a véleményemet. :)

2013. okt. 3. 23:52
 27/34 A kérdező kommentje:
Hát azt jól látod én nem láttam eddig csak tn-est :) nekem az volt eddig, annak is most néztem utánna hogy milyen, én nem vagyok ebbe annyira benne,azt se tudtam eddig hogy milyen az enyém vagy hogy van ilyen hogy tn-es meg ips :D annyit tudok hogy nekem ami volt eddig annak a képminősége megfelelt :) aztán ha látnák egy ips vagy va minitort lehet más mondanék de én olyannak még nem találkoztam :)
2013. okt. 4. 00:01
 28/34 Osynho ***** válasza:
Lehet. Viszont ez lényegtelen is. 30 alatt csak jelentősen gagyibb monitort fogsz kapni, tn ide vagy oda. A 19 és a 21,5" között is jelentős a különbség. És az a vicc, hogy vidéken drágábban kapsz sz@rabbat. Tudom, mert én is vidéki vagyok. Régóta csak BP-en veszek ilyen dolgokat.
2013. okt. 4. 00:07
 29/34 A kérdező kommentje:
én ezt értem de mit csináljak ha nincsen rá 30 most... jelenleg egy régi crt monitort használok mert az LG monitorom megadta magát már másodjára már nem garanciás 10 ezer a csináltatása 17-es monitor nem ér annyit az egész monitor azt használtam már vagy 5-6 éve nekem ez megfelelt na most ha veszel egy 19es tn-est már az is jobb lesz mint ami eddig volt :) főleg ennél ami most van de ez is úgy áll már hogy bármikor megadhatja magát. Most várhatnék jövő hónapig és kipótolnám és vennék egy jobb monitort de nem akarok már várni mert mondom ez is megadhatja magát bármikor
2013. okt. 4. 00:45
 30/34 Osynho ***** válasza:

Én nem mondtam, hogy mit vegyél. A monitor is csak egy vélemény volt, te fogod évekig nézni, neked kell eldöntened. :) Arra utaltam, ha mást veszel, azt se a legközelebbi sarki boltban célszerű megvenni, mert:

- nincs választék

- jóval drágább, mint BP-en (nem mindig, de általában)

- garanciáztatni úgyis felküldik Pestre, ráadásul be kell vinned a boltba, ahelyett, hogy jönne a futár és elvinné, majd később kijavítva/kicserélve a kezedbe adná.

2013. okt. 4. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!