Samsung, LG vagy Acer monitort vegyek?
Figyelt kérdés
Nekem eddig LG volt de 2-szer is tönkrement már nem igazán voltam vele megelégedve. Egyik ismerősömnek Samsung van ő már évek óta használja semmi baja se volt, ezért én most a Samsungra hajlok, Acert meg nem igazán ismerem. Olyan 25-28 ezer ft-om lenne rá max most, ebbe az árkategóriába milyet ajánlanátok? 19-es vagy annál nagyobbra gondolnék de gondolom ebbe az árba 19-esnél nagyobb nem nagyon van.2013. okt. 3. 17:30
11/34 A kérdező kommentje:
Acert azt nem ajánljátok akkor egyébként?
2013. okt. 3. 18:08
13/34 A kérdező kommentje:
ez lenne az amit néztem most akcióba van 28-ért vagy Tescoba nem érdemes venni vagy mindegy hol veszi az ember?
2013. okt. 3. 18:11
15/34 A kérdező kommentje:
óó azt miből lehet megállapítani amúgy? :) mert odaírva nem látom sehol :)
2013. okt. 3. 18:17
16/34 Osynho válasza:
Egyrészt google, másrészt az alacsony betekintési szögből is látszik. Na meg az árából :)
17/34 A kérdező kommentje:
na jó de ennél több pénzem nem igen van rá most :) akkor ilyen áron 19-es kapok valószínű csak
2013. okt. 3. 18:23
18/34 A kérdező kommentje:
nekem filmezésre kell amúgy csak leginkább, meg néha esetleg játszok de ritka már :)
2013. okt. 3. 18:25
19/34 Osynho válasza:
Nem értelek téged. Ketten linkeltünk egy 21,5"-os VA paneles monitort.
20/34 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy itt a boltba nincsennek is ilyen fajták most nézem. Na mind1 akkor majd lesz valamilyen amit ajánl az eladó
2013. okt. 3. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!