Szervizekben mennyiért cserélnek videó kártyát laptopokban?
Ne is törődj velük P.O.C.
Sajnos a pontozás a nem hozzáértőknek is megengedett.
És ha sértve érzik magukat ,lefelé szoktak , érzelmi alapon.
Engem nem izgat, akkor is megmondom a magam kritikáját , ha nem tetszik.
Ja végül is az én kurv* anyám*t azért mert meg mertem kérdezni hogy mennyiért cserélnek videókártyát laptopban.
Ember tudom hogy laptopot nem game-eléshez találták ki, de ha egyszer ezem van mit tudok tenni? Most azzal kurv*ra nem segítettél hogy megjegyezted hogy szerinted a laptop nem játékra való (sértődött hangon mint egy kislány) ehhez csak gratulálni tudok, gondolom nagyon sok a IQ-d.
Az elsőnek köszönöm a normális választ.
"egy valamire való videókártya 10 ropiba kerül, ha ezt laptophoz nézzük legyen 15"
Tévedésben vagy és akár le is pontozhatod a válaszainkat ,mint egy sértődött kislány.
Egy valamire való videokártya nem 10-nél hanem 30.000-nél kezdődik.
Hé, litle girl, mit nem értesz azon, hogy a laptopok nagy részében nem cserélheted a VGA -t, mert integrált?! Magyarul: BELE VAN BELE VAN FORRASZTVA AZ ALAPLAPBA!
Ez már el első válaszíró is elmondta neked! Amúgy meg hogy beszélsz?! Mit kell itt hőzöngeni?! Én nem ezt a hangnemet használtam! Lehet hogy nagyobb az IQ -m, mint neked, mert tiéd már a stílusodon is meglátszik. Évek óta informatikában utazom, lehet hogy több gépet láttam mint te!
Amin mégis lehet cserélni, mert diszkrét kártyája van, az pedig a felső kategória. De persze mér is tudnák neked milyen van, mikor semmit sem írtál róla IQ fighter!?
De utálom az ilyen hőzöngő s**gg alakokat itt a gyik.hu -n mint te, akik segítségért fordul ide, és utána neki áll feljebb cinkeli a másikat. Itt senkinek nem kötelező segíteni, nem fizet érte senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!