Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lg ck21t24ex tv összekapcsolás...

Lg ck21t24ex tv összekapcsolás pc-vel?

Figyelt kérdés
szeretném a lg ck21t24ex tv-t összekapcsolni a szamitogeppel, vettem scart-vga atalakito kabelt de sajnos nem jon be kép, probaltam s-video-s kabellel is a gep felismerte atv-t de a tv-n nem jott be kép. valakinek valami ötlete?

2013. okt. 1. 13:57
 1/2 anonim ***** válasza:
a videokártya(tipusa?) menüjében állítsd be a 2 monitoros megjelenítést (analóg, s-videó kábelt használva)
2013. okt. 1. 14:30
 2/2 Komplikato ***** válasza:

"vettem scart-vga atalakito kabelt "

Nem túl egészséges ötlet, ha nem csinálsz hozzá profilt és nem kapcsolod át a kimeneti kép függőleges és vízszintes képfrekvenciáját simán kinyírja a készüléket. Egyedi felbontás/képfrissítés beállításához régen a PowerStrip-et használták ... de a váltást nem tudom megoldja automatikusan?

És természetesen PAL/NTSC SD felbontás felett nyilván nem fog működni az átalakító. Ahhoz átalakító doboz kellene, azok 8-20.000 forint között vanank a tudásuktól függően, általában a drágábbak tudnak nagyobb felbontást is, kisebbek max. 1280-at.

[link]

2013. okt. 1. 15:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!