Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire alkalmas egy ilyen...

Mennyire alkalmas egy ilyen gép játékokra?

Figyelt kérdés

P4C800 Asus alaplap

Pioneer DVD író-olvasó

Nvidia Geforce 6600 GT-256mb

1 GB ram

Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz (2CPU-s)

Sound Max Digital 3d sound card

Windows XP Professional

Írhattok hosszabb választ,nagyon szívesen venném.Ennyit tudtam kihozni az alaplapból.Esetleg mit lehetne még rajta tuningolni?Gondolkodtam,hogy még 1 giga ram vagy valami.Szerintetek?Melyik a legjobb játék ami felmenne rá?Pro street felmegy rá?San Andreas Full-full grafikán elgutna rajta akadás nélkül?Nem gyenge a videokari jobb minőségű(HD) videók lejátszásához?Természetesen akadás és kép-hang csúszás nélkül.Ja és ha itt tartunk neked milyen a hardvered?

2009. nov. 6. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajna ez a gép ma már igen-igen elavultnak számít, a 6600GT talán 3 éve volt az élvonalban (mármint a közembereknek elérhető kártyákról ebszélek). 1 GB Ram is már nagyon kevés, bár nem írtad milyen van neked... Prociból egy dual a minimum. SA amúgy elmenne rajta fullon szerintem, de pl. GTA 4 meg se moccanna.

2009. nov. 6. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyél bele egy giga ramot, San Andreas futna max. grafikán, és a Pro Streettel is elboldogulna, de újabb játékokkal már nem.
2009. nov. 7. 12:31
 3/4 anonim ***** válasza:

hát el kell hogy szomorítsalak, lejátsza a HD videókat, de HD minőséget ne várj.

vegyél egy HD4650-et, azon van HDMI és DVI kimenet.

az elbírja a HD-t nekem is az van.

őszintén nem igazán alkalmas játékra. a régebbi game-kat elbírja de az ujabbakat nem nagyon:S

2010. jún. 21. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:

bocsi előző vagyok nemí rtam le a hardweerem:

CPU: AMD Phenom II X6 2.80GHz

RAM: KINGMAX TinyBGA 2GB DDR3 1800MHz (4darab ram modul)

Tápegység: ENERGON EPS-650

ezzel a géppel nekem nem szaggat semmi, de nem azért mondtam, hogy vagánykodjak vele mert nem szeretnék.

jah a vidikari meg ATI Radeon HD4650 1GB

2010. jún. 21. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!