Ez a laptop jó a legfrisebb játékokra?
COD 6, Need For Speed World, God of war 3 , Fifa 12 , GTA 4 ilyesmi kaliberű játékok.
Laptop: [link]
Igen jo de az Acer laptopok eleg melegedosek!!
Ha nem muszaj akkor laptopot ne vegyel jatekra!!
NEm kockulnék rajta :))
Amúgy sokkal jobban szeretnék laptopot 200ért mint egy FULLos asztalit 180e ért...
Sokkkal jobb pl. ágyban játszani nem kell görnyedni a gép előtt :))
Szóval muszály a laptop. Köszönöm a választ. :)
Az asztalival is lehet ágyban játszani csak kreativitás kérdése.
Egyébként jó kis gép.
igen, de szerintem nézd meg a lenovo ideapad y570a-kat is. nekem számítana a plussz egy év garancia.
Köszi a válaszokat !!! :))
Utolsó : amit én néztem ki az jobb a lenovonál..és 23e ft ért +2év gari :D
szia. nekem egy két éves 2 magos 2GHZ-s 2 giga ramos laptopom van, és fifa12, vmint a nfs is müködik (többivel nem játszom). fifa 12-nek is több a gépigénye mint én laptopomnak, viszont mégis elfut, sőt, nagoyn is jo, semmi gond vele. ugyhogy tied megfelel, viszont tényleg elég drága.
annyi pénzből már vennék egy xboxot a géphez, egy tv-t és hozzá ps-t és azzal is tudsz ágybol játszani, és sokkal nagyobb a képed.
viszont ha laptopot veszel tényleg figyelj arra, hogy ha pl ágyban nyomod rettentően melegedni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!