Nem igazán értek ehhez vinné a gép a 7.1-et?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Rendeltem egy fülest ami 7.1-es de nem tudom hogy a gépem vinné-e azt.Alaplapi hangkártya van, de ez a füles USB-s tehát nem értem :S
erről lenne szó: [link]
2013. szept. 24. 22:23
1/2 anonim válasza:
Olvasd el a hozzászólásokat az oldalon!
2/2 anonim válasza:
Mivel USB-s rendelkezik beépített hangkártyával. Ez a fejhallgató nem valódi 7.1, hanem virtuális 7.1
Hogy mi a különbség a kettő között?
Pontosabb megfogalmazásért olvasd el az alábbi kérdéshez tartozó 6. választ: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4..
Jobb hangzású fejhallgatót is kaptál volna ebben az árkategóriában, ha térhangzásban nem is, de hangminőségben mindenképpen, főleg abban az esetben ha lemondasz a mikrofon meglétéről, ugyanis ennyi pénzért már profi Hi-Fi fejhallgatókat vesztegetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!