Miért nem tudom beüzemelni a D-Link DIR 300 routert?
Sziasztok!
Van 1 használt készülékem, a reseteléssel kezdtem (hosszan nyomva).
Minden kábel bedugva. A vezetékes netem műkösik is, de a wifis nem. A mellékelt cd utasításait követtem, de 1 ponton tovább nem tudok lépni. A netes beállítási felületen is azt írja h futtassam a mellékelt lemezt.
Ezt írja:
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Köszönöm szépen.
Siker.
Új probléma! :)
Hátha valaki tudja mit kell tenni.
UPC netem van és amikor beiktattam a routert, már akkor feltűnt, hogy az eddig zölden villogó LINK led a szolgáltató kütyüjén átváltott sárga színre. Kb 10 percig tudok így netezni a (wifivel is) utána semmi. Kikapcsolom a UPC készüléket, majd vissza és megint lesz tíz percem. Ez nem hiszem h normális.
Van valami ötletetek?
Nincs benne semmi rendellenes, mint ahogy te is láthatod a táblázatba. Gondolom a számítógépednek gigabites hálózati kártyája van, ezért gigabites hálózat épült ki a modem és a gép között ezért volt zöld. Ennek a D-link -nek viszont csak 10/100 Mbps -os WAN és LAN portjai vannak, ezért váltott sárgára.
A rendellenes az csak az, hogy 10 percig bírja, ennek stabilnak kéne lenni. Sajnos lehet nem véletlenül árulta a gazdája, lehet bibi van a készülékkel.
Próbálj meg egy firmware frissítést. Előbb a legújabb gyárit, ha nem válik be akkor valamilyen alternatív Linux alapút, ugyanis ez a készülék támogatja őket és meglepően stabilabbak mint a gyári firmware -ek.
Köszönöm a részletes választ.
Frissítettem, sajnos nincs változás.
Szerintem a upc cucca nem műxik rendesen, mert amikor elm1 a kapcsolat, kihúzom a routert, visszakapcsolom akkor már azon is sárga a led, nem ér el hozzá az anyag. ups újraindít, ismét lesz hálózat, akkor is ha előtte a routert nem indítom újra.
Csak azt nem értem ha nem a routeren keresztül csinálom, akkor minden tökéletes.
Köszi még1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!