Wireless router rendszer kellékei, használata?
Gyakorlatilag nem kell hozzá semmi, a router dobozában benne lesz a DC adapter, maga a készülék, az antennák (ha cserélhető antennás a készülék), illetve egy rövid UTP kábel is. Ezen kívül kézikönyv, a konfigurálást végző CD, amit persze helyettesíthetsz a webes felülettel. Ha akarod használni a Wi-Fi részét, akkor kell Wi-Fi adaptert is venned külön, ha nem, akkor meg kikapcsolod a Wi-Fi -t a menüben, és használhatod úgy, mint sima vezetékes routert. Ekkor netcsomaghoz már ajánlott olyan router, aminek gigabites LAN és WAN portjai vannak.
Ha D-Linket szeretnél, akkor minimum egy ilyet ajánlok:
Ennek már vannak gigabites portjai. Ha olcsóbban akarsz, akkor a TP-Link TL-WR1042ND jön ki a legolcsóbban, ami gigabites:
Én is DIR-655 használok, a cégnél 12 db.-ot és otthon is, soha nem volt még egyikkel se probléma még a kintiekkel sem. (Kivéve amibe belecsapott a villám :) )
Tudásban is nagyon jók szerintem, tudsz sávszélt állítani hogy letöltés közben is netezhess a másik gépen etc...
A wifije se rossz, elég messzire elér.
Tplink...
Utánam dobnák se, a kamerást rendszerünket ezekkel szerelték hiába tiltakoztam ellene :D, azóta vagy 3* cserélték már mindet. Óccók az mondjuk igaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!