Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kell beállítani a laptopo...

Hogy kell beállítani a laptopon a wifi-t operációs rendszer telepítése után?

Figyelt kérdés

Régi laptop, semmi eredeti telepítő nincs meg hozzá. Az operációs rendszer (XP) feltelepítése előtt még volt wifi. Be kéne állítani, de nem tudom, hogy kell. Ha bedugom a netkábelt, akkor lehet netezni, semmi beállítás nem kell hozzá. A modem és wifi router tuti működik, mert a másik gépen megy a wifiről a net, meg amúgy is a telepítés után "szállt el".

Segítsetek légyszi!

Amúgy nem vagyok tök hülye, de azért a nagyon számítógépes nyelvezetet sem biztos, h értem, szóval dedós módon jöhet :) :)

2013. júl. 8. 11:41
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

1. Laptop gyártójának honlapjára felmegy

2. A típushoz tartózó, driver -eket, utility -ket leszedi és telepíti

3. Örül.

2013. júl. 8. 12:01
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ! Most keresem a drivert, nem nagy sikerrel. Még próbálkozom :)

Asus A2500D (valahol azt írták róla, h Öreglány :) )

[link]

Eddig még csak ezt találtam, pontosan ugyan ez a név, hogy: A2500D nem szúrta ki a szemem... meglátjuk!

2013. júl. 9. 17:02
 3/5 P.O.C. ***** válasza:
Notebook --> A2000 Series --> A2D
2013. júl. 9. 17:12
 4/5 A kérdező kommentje:

letöltöttem az említett fájlokat, nem tudom, hogy jók voltak-e, de annyit sikerült elérni, hogy felismeri a gép, h van wifi, de nem tud csatlakozni.

Lehet van jelentősége még ennek:

Amikor újra telepítettem az op. rendszert, akkor ugye nem tudtam beállítani a wifit, ahogy már mondtam. Ekkor fogtam és simán bedugtam a netkábelt, nem emlékszem, h bármit állítottam volna, a lényeg, h volt net.

Most kábellel sem működik! A géppel lehet valami más baj azon kívül, h nem volt driverem?

2013. júl. 9. 19:14
 5/5 P.O.C. ***** válasza:
Biztos hogy csak driver, ha nem tudod egyedül megcsinálni kérj meg hozzáértőt.
2013. júl. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!