Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kinéztem magamnak egy jó...

Gyilkomatik5000 kérdése:

Kinéztem magamnak egy jó lap-topot (170-000 ért) és minden rendbe van vele, mivel sok adatot tárolok majd, és nincs rajta op rendszer. Nos ezt majd adják cd-vel, vagy azt is ki kell csengetni?

Figyelt kérdés

Ja, és mivel minden hónapba fájna nekem ha fizetném a netet de nem.... Megmondanátok mennyi egy jó és olcsó

Router?

2013. márc. 29. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:

te még nagyon keveset tudsz a gépezésről,ezt ezért merem leírni :

-oprendszert vagy veszel a géphez (kb 30 ezer ft) vagy nem veszel hozzá,és majd utólag szerzel valahonnan egy gányoltat,

-sok adatot tárolok ,

na azt nem a gépen kell tárolni,hanem pl egy külső merevlemezen,

ugyanúgy nem tartunk értékeket a gépen,mint ahogy nem hagyunk értéket a személyautónkban sem,bármi érheti szegényt,

-a routert hiába veszed meg,attól még neted nem lesz a gépen

2013. márc. 29. 17:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor az, valóban nem értem a főnököm miatt kell így muszály lesz.. Akkor mikor lesz netem?
2013. márc. 29. 17:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Faszom, 30 ezer már sok laptop 170k gépem 220k ez meg 30 azért nem vagyok én olyan gazdag xD
2013. márc. 29. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Mit néztél ki? linkeld el és véleményezünk mit kapsz 170-ért
2013. márc. 29. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
énmár ezt vennék egy 10-essel drágább médiában van megbízható stb stb és sok mindent tud [link]
2013. márc. 29. 19:26
 6/8 anonim ***** válasza:
ja és van rajta oprendszer ;)
2013. márc. 29. 19:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó és uccsó előtti köszönöm!
2013. márc. 30. 08:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Nos ezt már látom, hogy jó lap-top de ez nekem igy már drága. És mit kell venni hogy legyen netem?
2013. márc. 30. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!