MAX 10. 000Ft-ért headset?
A sajátomnak már nem szól a bal oldala sajnos.
Tudtok ajánlani?
Trust Starzz - Ennél jobb asztali mikrofont nem tudok ilyen áron.
Egy korábbi hozzászólásomban linkeltem is egy boltot, ahol kapható.
Fejhallgató téren sikerült döntened?
Szerintem hosszú távra jobb lenne a 668-as.
A mikrofonnal pedig csak annyi kérdésem lenne, hogy amikor hátradőlök, akkor is rendesen hallanak a többiek pl. teamspeak-en?
Attól függ milyen távol van tőled, ha 1 méteren belül, akkor szerintem hallanának jól.
Egyébként lehet kapni egyszerűbb csiptethető mikrofont is, amit a ruhádra is felcsíptethetsz. Hangminőségre nem lenne olyan jó, mert olcsóbb is, viszont az átlag headsetek mikrofonjának szintjét szerintem hozná:
A Superlux HD668B valóban sokáig kitartana tekintve, hogy a cserélhető kábeles megoldáson felül 3 év garancia is jár hozzá.
Kb. 30-50cm-re van tőlem az asztal.
A mikrofont szerintem ipon-ról veszem.
A muziker megbízható? Mert akkor onnan venném a fejest.
Megbízható! Ők főleg zenei cuccokkal, hangszerekkel kereskednek.
Mikrofont végül milyet veszel?
Az asztalit, amit ajánlottál.
Azt rendelem ipon-ról.
Akkor így picivel 10k felett leszel, ha mellette a Superlux 668B-t választod fejhallgatónak, mondjuk inkább legyen kicsivel több, mint hogy 1-2 év alatt tönkremenjen.
Majd privátban írd meg a véleményedet a két termékről, kíváncsi vagyok, mert élőben még egyiket sem volt szerencsém kipróbálni.
Superluxok közül személyesen eddig csak a HD681-et volt szerencsém meghallgatni és alátámasztom, hogy árkategóriáját valóban jóval felülmúló hangminőséget produkál, majdnem olyan jól szól, mint a nála 4x drágább Sennheiser HD555, a HD668B pedig állítólag felül is múlja azt.
Ezekkel gondolom még játszani is élvezet lesz.
Plusz még a fejes-t vihetem buszon és hallgathatom a zenét.
Jaja, egy minőségibb mp3 lejátszóval (pl: Sandisk Sansa Clip), vagy komolyabb telefonnal bátran ajánlható hordozható fejhallgatóként is.
Úgy tudom a HD668B típus mellé 2 féle kábelt is csomagolnak, 3 métereset otthonra, illetve 1 métereset utazáshoz/utcai használatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!