Valaki segítene nekem? Nem jó a headset-em mikrofonja én meg nagyon nem értek hozzá.
ilyen headset-em van
ilyen laptopom
ezen kívül kell még valami infó?
Eddig tökéletesen működött, már vagy 2 éve megvan, kb 2 hete használtam utoljára a mikrofont, eddig nem volt semmi baja, most meg nem működik. Pedig tudtommal nem állítottam el semmit és nem változott semmi. A hangszóró része pedig működik rendesen. Valaki tudna segíteni hol és hogy tudom megnézni mi vele a probléma? Már ha meg lehet nézni...
Vezérlőpultban nézegettem hátha okosabb leszek, de nem lettem..:)
Jobbklikk a hangszóróra az óra mellett > Rögzítőeszközök > Jelöld ki a mikrofont > Tulajdonságok > Figyelés fül.
Itt nézd meg, hogy az energiagazgálkodásnál nincs-e bejelölve az "automatikus letiltás energiamegtakarítási célból".
A "jelszintek" fülön pedig nézd meg nincs-e nullára húzva.
A figyelésnél nincs bejelölve amit mondasz, a jelszinteknél meg a mikrofon résznél 6-on van, a mikrofon erősítése viszont 0,0 dB. Nem tudom ez jó vagy nem.
Viszont ahol a rögzítőeszközöknél ki lehet jelölni a mikrofont ott van egy vonalbement rész alatta és ott azt írja hogy nincs csatlakoztatva. Gondolom annak nem úgy kéne lennie, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!