Keresnék headset-et játékhoz!?!? (lent)
10K-ból nem veszel jót játékhoz, de ezt ajánlom 15,9KFt
szerintem nagyon atom, 5.1-es ráadásul.
vagy esetleg még ez is jó lehet, az előző voltam. és vagyok. és leszek is. bár ki tudja.
Picivel 10000 Ft felett:
Creative Tactic3D Alpha - [link]
Sokan tartják árkategóriájához mérten kiemelkedő hangzású headsetnek. Rendelkezik virtuális térhangzással is, így 5.1/7.1 filmek, játékok is élvezhetők rajta.
Ha nincs szükséged térhangzásra, akkor valóban nem rossz választás az Ozone RAGE ST sem.
Ha pedig a beépített mikrofon sem lényeg és a kényelem mellett szempont a minél jobb hangminőség, akkor azt ajánlom vegyél egy olcsóbb Superlux fejhallgatót (ár-érték arány győztes belépőszintű Hi-Fi fejhallgatók, melyek hangminőségben a náluk 2-3x drágábbakkal is versenyre kelnek)
+ mellé veszel egy asztali mikrofont.
Jól jártál vele, mint Gamer headsettel, de mint fejhallgatóval, azt nem mondanám.
Mikrofon nélküli fejhallgatók közül egy Maxell Retro DJ, vagy egy olcsóbb Superlux hangminőségben többszörösen odaver még a drágább Gamer headseteknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!