PCX-ről rendeltem Pénteken, mikorra fog kb megérkezni?
Az jó!
Viszont én előre utalással fizettem, péntek d.u rendeltem, még akkor át is utaltam ahogy küldték a számlaszámot. Elvileg meg kapták a pénzt már pénteken mert este átváltott már a státusz "feldolgozás alatt"-ra. Viszont még ma se kaptam egy mailt se azóta.
Rendben :)
Köszi mindenkinek :)
Még mindig semmi, írtam nekik e-mailt, és úgy bírtam belőlük kihúzni, hogy még össze szerelés alatt áll a konfig.
Én megbecsültem őket azzal, hogy előre utaltam több mint 100e Ft-ot, de ők arra se voltak képesek, hogy írjanak egy e-mailt, hogy helló te hülye megkaptuk a vételárat...
Továbbá még a futárnak sem adták át, és már szerda van, de ők azt mondták, hogy a héten mindenképpen kihozza a futár, nem tudom hogy lesz ez, de nagyon furcsa, már 4 munkanap eltelt azóta, hogy feladtam a rendelést, és utaltam a pénzt, de még úton sincs a csomagom... szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!