Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Véleményt mondanátok erről a...

Véleményt mondanátok erről a számítógépről?

Figyelt kérdés
Már rég óta szeretnék egy ilyet venni és nagyon tetszik.Szerintetek? Méreg drága,de szerintem megéri.Már el is kezdtem gyűjteni rá. [link]

2013. szept. 15. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Szar.

390 ezres konfigba nem GTX760 való, hanem egy i5 4670K + HD7990.

Nem beszélve a kuka tápról,fos hűtőről és a fölösleges ramról.

2013. szept. 15. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Én sem venném meg. Ha csak azt nézem mi van benne, nem rossz. Ha azt nézem milyen az ára, NAGYON ROSSZ. Ennyiért sokkal jobb gépet lehet összerakni, sokkal ésszerűbben és sokkal jobb videókártyával, sokkal jobb táppal.

Játékos gépbe például szerintem hülyeség a Core i7, mert ugyan az mint a Core i5, csak HyperThreading-el, amiből a játékok pont, hogy nem profitálnak. Ellenben az ÁRÁHOZ KÉPEST gyenge a videókártya. Ilyen drága gépbe simán belefér egy százezres kártya is, mondjuk GTX770.

Aztán pedig az alaplap. Egy full ATX házba microATX alaplap, ami ráadásul füll csicsás, de aminek sok értelme nincs. Ráadásul ASUS ami... na mindegy.

A ház mondjuk tetszik, de ennyi pénzért biztosan magam építenék egyet.

2013. szept. 15. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Mármint nem házat építenék, hanem gépet. :)
2013. szept. 15. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rá kell szokni magadnak összerakni egy pc-t, rengeteget spórolhatsz vele. Mindenki mondja, hogy "fú de nem értek hozzá". Nos kb. annyi tudás kell hozzá, mint egy adott étel elkészítéséhez. Neten utánajárva néhány nap alatt ki tudja magát gyúrni az ember, mi hogyan is van, hidd el, megéri, és te is látni fogod utána, mekkora lehúzás egy komplett pc vásárlása.
2013. szept. 15. 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Szar...
2013. szept. 15. 22:33
 6/6 Clairvoyant ***** válasza:

Ennyi pénzért hatalmas rablás, pont azok miatt, amit az első kommentelők leírtak. Rakd össze darabonként, hasonlítsd össze a boltok árait, az összeszerelés tökéletesen bolondbiztos manapság :) úgyhogy még az sem akadály, ha soha nem csináltad.

Ne csicsás legyen, meg jól hangzó, hanem jó teljesítményű, és abba a felesleges 16 gb ram meg az árhoz képest gyenge videókártya nem fér bele.

2013. szept. 16. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!