Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem szeretném újra kiírni a...

Nem szeretném újra kiírni a kérdést. De írnátok több véleményt?

2013. aug. 31. 20:25
 1/7 BM-Striker ***** válasza:
Elavult, régi gép még netezésre is kevés lehet.
2013. aug. 31. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen véleményt szeretnél. Azért egy számítógép konfiguráció nem egy Rembrandt festmény, hogy kiselőadást lehessen belőle tartani.

Régi és gyenge gép. Nem igazán alkalmas mostani játékok futtatására. Szerintem butaság win7-et rakni rá, 1 giga ramot megeszik, míg egy XP ha jól emlékszem elment 300-400 megával. Ha rendben van tartva szoftveresen akkor internetezni és szövegszerkesztésre még lehetne használni.

2013. aug. 31. 20:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Engem a mai játékok nem igazán érdekelnek csak netezni,filmezni,zenét hallgatni,és irodai programokat szoktam használni.
2013. aug. 31. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát videókat max. 360p-ben nézheted. De inkább szerezz be egy Athlon X2-őt és egy izmosabb VGA-t.(Pl. 7300GS, 8400GT)
2013. aug. 31. 20:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Na és valahogy még lehetne újítani?

Mondjuk,hogy egy kicsit gyorsabb legyen.

Írjátok le,hogy mit kellene kicserélni!

2013. aug. 31. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmit! Ezen nincs mit cserélni. Ha kicseréled a VGA-t akkor gyenge lesz mellé a mostani proci, tehát nem lesz gyorsabb. Ezért cserélni kell a procit és és vele együtt az alaplapot is, mert a jobb proci ebbe a régi lapba nem fog belemenni, vagy is cserélhetsz mindent. Kidobod és veszel egy újat. Ezért nem érdemes fejlesztgetni...
2013. aug. 31. 20:51
 7/7 A kérdező kommentje:
október 24.-én lesz 7 éves gép,de amúgy van laptopom is.
2013. aug. 31. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!