Véleményt kérnék (Konzol vs. PC? )
Van egy gépem ami:
Win7 (32BIT)
AMD Sempron 140
AMD RADEON HD6670
2GB DDRII RAM
323 GB WINYO
DEER 400w táp
Néztem gépeket kb 12-13K lenne a felújítás
Szerintetek PS3-mat vegyek vagy egy új PC-T
Ha csak játszani akarsz akkor konzolt.
Ha Windows-t is akarsz használni akkor ne konzolt...
@53%
igen, és haverodnak igaza is van. Én eddig PC-s voltam de egyre erősebben gondolkozok egy konzolon. Lehet 100-150-et utána bele versz egy konzolba ez így van, de aztán arra bármit kiadnak azt elviszi neked. Háááát egy 100-150e FT-os számítógépre szerintem tudnék találni olyan játékokat amikkel már kompromisszumot kell vállalj a játékélmény és a grafika között. Aztán eltelik egy év és már kezdhetsz gondolkozni hogy mit fejlessz, hiába dobtál ki 150k-t, mert tuti dobálnak majd ki olyan ultra grafikás gameket hogy azt nem fogja az a gép maxon vinni. Ennyire éri meg szgépet venni.
PC-re talán nem kell fizetni a játékokért?
Én inkább ajánlanél egy közepes pc-t vagy notebook-ot és mellé egy konzolt.
Egy játékkonzol nem tud rendesen helyettesíteni egy pc-t áétalános célra, még annyira sem, mint egy tablet.
Ebbe kéne egy Phenom II és egy normális tápegység.
Helyedben várnék az új konzol 120 körül lesz a ps4.
PC van, 400 ezerért és volt olyan, hogy valamilyen hiba miatt nem indult el a játék, ami eredeti volt. De főként melóra van.
PS3 és xbox 360 van, beteszed és játszol.
PS3-nál nincs éves díj.
Pontosabban jobb mint a jelenlegi konzolok.
H azt vesszük, hogy a szintén pc lapú xbox nennyire jobb volt játékra egy haonló hardverrel szerelt pc-nél, akkor az új konzolok nagyon erősek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!