Véleményt kérnék (Konzol vs. PC? )
Van egy gépem ami:
Win7 (32BIT)
AMD Sempron 140
AMD RADEON HD6670
2GB DDRII RAM
323 GB WINYO
DEER 400w táp
Néztem gépeket kb 12-13K lenne a felújítás
Szerintetek PS3-mat vegyek vagy egy új PC-T
"egyszer veszel egy erőset akkor az sokáig bírja"
Max 3 év aztán gondolkozhatsz mit kéne fejleszteni.
"PC sokkal jobb, egyszer veszel egy erőset akkor az sokáig bírja míg egy kib*szott ps3-ra 5 év múlva 1 szál játékot sem adnak ki..."
2005-be vettem a következő konfigot:
AMD Athlon 3200+
2x 256 mb RAM
Nvidia Geforce 6600 256mb VRAM
146.000FT volt anno.
E
zzel hány 2010-es játékkal tudnék vígan szaggatás nélkül eljátszani?!
Hol kerül a PS3 120-130k forintba?
Hol adnak ingyen játékot pc-re? (kalózok kíméljenek)
Oké van ingyen játék PC-re F2P játéknak nevezik de PS3-ra is van.
PS3 multijához NEM KELL előfizetés.
Játékra játékkonzol ezért ez a neve.
Ezzel azt akarta mondani, hogy a PS3 nem kerül 130k-ba.
Nekem van egy 500 GB-os PS3 Slim-em, nagyon jól megvagyok vele - ez kicsit olyan, mint az Android-iOS. PS3-at bekapcsolod, megy, nem szaggat, nem vírusos, nem fagy. PC-t összelegózod és ha vmi brutál géped van akk jót játszhatsz rajta. Én a PS3-ra szavazok az exkluzív címek (pl. The Last Of Us) miatt és azért, mert biztos lehetsz benne, hogy ha megveszed a játékot, akkor futni fog. És igen, nagyon gyorsan avul a PC, de ez mindenről elmondható. Mindkettőre van sok játék amúgy.
(Én anno PC felhasználóként elég rosszul éltem meg, hogy pl. a Harry Potter sorozat PS2-re sokkal jobban volt elkészítve.)
Akkor mondjad már meg nekem hogy ps3-an hogy fogsz netezni, pc hasznosabb ha nem vagy játékb*zi...
Játékra és munkára vagy szórakozásra a pc jobb. De ha csak játszani és nem böngészni meg zenézni akarsz akkor vegyél ps3-at. Ez olyasmi mint az intel vs amd.
Netezni valóban nem próbáltam, bár van olyan h internet browser, filmet, audiolemezt lejátszik.
De játèkra mièrt lenne jobb a PC?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!