Véleményt kérnék (Konzol vs. PC? )
Van egy gépem ami:
Win7 (32BIT)
AMD Sempron 140
AMD RADEON HD6670
2GB DDRII RAM
323 GB WINYO
DEER 400w táp
Néztem gépeket kb 12-13K lenne a felújítás
Szerintetek PS3-mat vegyek vagy egy új PC-T
"120-130 ezerből jóval erősebb gép kijön mint egy konzol"
Ezt nem értem, megmagyarázná nekem valaki?
Aki játszani akar, annak szerintem rohadt mód mindegy hogy az adott konzol milyen "erős" ha minden rá kiadott játékot kompromisszumok nélkül elfuttat.
Valaki írta hogy konzolokon fizetni kell a játékok ért... ez pcre is igaz...
Illetve mind a 2 konzol ps3 xbox 360 is törhető tehát ott se kell...
Én inkább pc-t vennék a helyedbe mert sokáig elég lesz ha 1 jobbat rakatsz össze
"Aki játszani akar, annak szerintem rohadt mód mindegy hogy az adott konzol milyen "erős" ha minden rá kiadott játékot kompromisszumok nélkül elfuttat."
Valakinek számít a grafika is.
"Háááát egy 100-150e FT-os számítógépre szerintem tudnék találni olyan játékokat amikkel már kompromisszumot kell vállalj a játékélmény és a grafika között."
Ja, csak a konzolokon minden játékot kompromisszummal kell játszani, mert nem tud olyan grafikát, mint egy modern pc. Mármint a mostani konzolok.
"Aki játszani akar, annak szerintem rohadt mód mindegy hogy az adott konzol milyen "erős" ha minden rá kiadott játékot kompromisszumok nélkül elfuttat."
Ja, csak butább grafikával. Egy mediumra állított játék egy olcsóbb pc-n is elfut. :D Szóval azért annyira nem mindegy milyen "erős" egy konzol. ;-)
Letöltöd...
Ja mert manapság kalóz játékkal könnyű ám multizni ugye?
17# van benne valami de számold úgy ha most veszi meg ott vannak 2006-7től a játékok amiket tolhat még
Valamint még ps2re is kijön a fifa 14 sooo....
Viszont igaza van abba,hogy a PC jobb választás.
Vagy ha rendes alaplapja van,akkor proci csere,táp csere,és VGA csere,és meg is vagyunk fele annyiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!