Mennyit érdemes kiadni egy videókártyáért?
Tekintve a gyors fejlődést szinte nincs olyan időszak hogy ne kerülne ki egy-egy műhely falai közül újabb típus, aminek ha borsos is az ára, de többet is tud
Egy komoly munkára összeállított gépben ha 120-180 ezres kártya teszi a dolgát, ott általában több hasznát is veszik, mint játéknál?
Lehet laikus vagyok, pedig én is követem a technikát, de csak a játékok miatt
Jelenleg most vehetnék kártyát mert teljes gép beszerzés lesz majd, de vagy 90-100 között fizetek érte, vagy pedig 170-ért van egy jó, de nincs szívem kiadni ennyit érte, mert nem vagyok biztos abban hogy látnék is abból a teljesítményből valamit, amiért ennyit adnék ki
A videókártya kínálat pont az a sarka a piacnak ahol nehéz választani, időtállót és jó áron
Ti mit gondoltok?
A mai korulmenyek kozott 'idotallo' kartyat keresni szinte ertelmetlen. Itt egy site, ahol megkeresheted, hogy a te penztarcadhoz melyik 'illik' (ar/ertek aranyban): [link]
Mindegy melyiket veszed meg, 1-2 ev alatt 'elavul', a legujabb jatekokkal ismet nem fogsz tudni jatszani fullHD felbontason.
Pontosan így van, ahogy az utolsó írja. Egy kezdő , játékra is való kártya 30.000 Ft-nál indul. Aztán innen már csak felfele van ,határ a csillagos ég.
Minden évben jön ki új kártya.
Emlékszem , még anno valamikor amikor elkezdtem játszani, a direct x 6-os verziója volt a követelmény, ma már a 12-est várjuk. És majd jön a 12.6 vagy akármi, meg a 13,14,15 stb... Végeláthatatlan és sosem lesz vége.
A kérdés az, mennyi az az összeg amit nem sajnálsz videokártyára.
Én őszinte leszek veled ,nekem max 35.000 Ft-ot ér egy videokártya, annál többet soha nem vagyok hajlandó adni érte....Pláne a mostani játékokat elnézve....Régebben évekig szórakoztattak a játékok, ma már egy hétvége alatt végigviszem és törlöm a zömét mert nem tud újat nyújtani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!