Most érdemes vásárolni új géphez hardvereket, vagy várjak vele novemberig (karácsony előttig)?
Az árak miatt kérdezem. Karácsony előtti hetekig nőni fognak az árak, vagy csökkenni?
..
(alaplap, processzor, memória, videokártya - ezek lennének a listámon)
theskunker!
Ha megkérhetlek hagyd ezeket a vicceket!
Ha annyira bele akarsz szólni ebbe a kérdésbe, akkor előbb nézz utána mielőtt írnál és ha semmit sem találtál NE MÉG VÁLASZOLJ! Ezzel csak a kedves kérdező türelmét rabolod el!!!
Üdv, [nem_vagyok_moderátor_csak_ez_egyáltalán_nem_tetszett]
"theskunker!
Ha megkérhetlek hagyd ezeket a vicceket!
Ha annyira bele akarsz szólni ebbe a kérdésbe, akkor előbb nézz utána mielőtt írnál és ha semmit sem találtál NE MÉG VÁLASZOLJ! Ezzel csak a kedves kérdező türelmét rabolod el!!!"
És mégis honnan a francból jósoljuk meg, hogy érdemes-e várni, milyen árfolyam lesz, stb?
Kedves Józsika70!
A jóisten mentsen meg, hogy én rólad azt gondoljam moderátor vagy, lol.
Hidd el, van némi fogalmam erről-arról, de nem fogok neked magyarázkodni.
Honnan tudja akárki, hogy karácsonykor mennyire lesz olcsóbb valami?
Te sem tudsz a kérdesre válaszolni, csak okoskodsz nekem.
Mint mondtam, ha nem tudod a kérdésre a választ, nem válaszolsz!
Vagy esetleg írhatnád ezt: "Sajnos ilyensmit nem lehet előre tudni", ne azt, hogy "megnézem a varázsgömbömben"...
Amúgy én is egyetértek veletek...
Csak a kifejezés miatt reagáltam így
:-)
Józsika70:
Istenem...
http://www.youtube.com/watch?v=FoC4fDmIYAw
Olvasd el a szabályzatot.
Sehol se olvastam ilyet...
"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted"
"Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!"
Oké, most én is lényegében szabályt sértek, de valahogy el kell juttatni a lepkényi eszedhez ezt.
Húha, hsz gyűjtést már így fedezitek, érdekes módszer.
Már megint azzal jössz, hogy nekem nincs fogalmam erről.
KINEK VAN FOGALMA ARRÓL HOGY 3 HÓNAP MÚLVA MIK LESZNEK AZ ÁRAK?
Neked sincsen, akkor meg ne okoskodjál már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!