Merevlemez márkábòl az Intenso jò?
Venni akarok egy 3 terràs külsö vinyot, és az Intenso Memory Center 3TB USB3 3,5 Zoll vinyot néztem ki.
Csak még nem igazàn hallottam a màrkàròl....
Jò? Vagy tanàcsot tudnàtok adni? Vagy 20+ évre kéne... Szinte csak fényképeket/videòkat -Emlékeket!- akarok tàrolni rajta. Ha megtelik, veszem a következõt... köszi Nektek
Jó, de egy quantom meg egy maxtor örökké fog menni.
Ezek a mai kétterás szarok nem.
2003-ban vettem az elso digitalis fenykepezot, es azota gyujtogetem az emlekeket... de ugye a technika fejlodesevel egyre nagyobbak a metetek, videot is full Hd- ba veszek fel, de kitudja mi lesz jovore... ?
Nem tudom megmondani pontosan, mekkora meretuek osszesen, van 1 250gigas vinyo megy 1 320as, meg fer ra de egyre kevesebb a hely... ja meg mar vagy 40 dvd lemezre is van irva, de van olyan lemez, mar ha beteszem, a gep keri a lemezt mintha bent se lenne... :( ez TDK
utana kezdtem csak Verbatimra irni... csak mar most alig fer ra valami, blue ray-ezni meg nem akarok, dragabb mintha veszek 1 nagy winyot
Vegyél két külső vinyót, amire ráfér, és rakd el biztos helyre őket.
Így tudod a legnagyobb biztonságban, max 5 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!