Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Haldoklik a merevlemezem?

Haldoklik a merevlemezem?

Figyelt kérdés

Amikor bekapcsolom a gépet onnantól kezdve kb. 20perc-3óra között teljesen lefagy még az egér se mozog semmi

Nyomok neki resetet és azt írja:

DISC BOOT FAILURE, PLEASE INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER

Kikapcsolom utána várok fél órát aztán jó (innen kezdődik előről)

mI LEHET EZ?

A dolog kezdete előtt egy héttel volt egy nagy lemezhiba

le kellet formázni a C:-t, utána volt rajta egy hétig 32 bites win7 aztán telepítem rá a win7 64 bitet de a telepítés valahogy megszakadt, megint leformáztam a C:-t, utána sikerül felrakni a win7 64 bitet és itt tartok most

(a lemezhiba előtt is win7 64 bit volt rajta)

A válaszokat előre is köszi!

2013. aug. 31. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Dobd be egy másik pc-be adattárolóként, és nézd meg hd sentinellel
2013. aug. 31. 17:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom megnézni másik gépen, akit ismerek annak csak laptopja van
2013. szept. 1. 09:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Elhalálozott a merevlemez. Meghalt!

De azért köszi!

2013. szept. 10. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:
szervizbe kellene ilyenkór menni a géppel ott másnapra választ kapsz mi is történt. ha régi a winchester akkor persze ráérik hogy újat kell venni.
2013. szept. 15. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:

A lemez 2008-as, nem tudom, hogy az régi-e.

Ha végiggondoljuk az üzenetet, akkor az jön le belőle, hogy nem talál merevlemezt (lehgaláb is bootolható tartalommal, de egyébként se találja), és ezért már rögtön egy op.-os DVD-t kér, egyébként a windows telepítő se találja a lemezt.

Szerintem szervízben is kb ennyit mondanának

Egyébként a lemezem egy maxtor (seagate) 500gb 7200rpm sata-II 32mb cache (ez áll a számlán)

2013. szept. 25. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!