Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 1gb 800mhz-es ram van a...

1gb 800mhz-es ram van a gépemben, hogy járnék jobban, ha veszek még hozzá 2 gb-os 800 mhz-es ramot, vagy 2 gb-os 1066-osat?

Figyelt kérdés
Illetve tudok használni 800 mhz-es ramot 1066-ossal?
2009. okt. 31. 17:57
 1/5 anonim válasza:
szerintem csak ugy hogyha veszel hozzá egy 2gb-osat,a hz-nél meg az is számit hogy az alaplapod támogassa e.
2009. okt. 31. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, az érdekelne még, hogyha a két ram nem egy márkájú, attól még érzékelni fogja?
2009. okt. 31. 18:06
 3/5 anonim válasza:
nyugottan össze rakható két külömbözö márka.
2009. okt. 31. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Összerakható, de!

Szerintem nem kell 3 gb ram, ide a rozsdás bökőt, hogy az oprendszered nem fogja kihasználni, valamint nem tudom, hogy az alaplapod képes-e dualban kezelni a memóriát, de sokkal jobban jársz, ha dualban 2x1 gb-ot nyomsz, mint szimplán 1-et és 2-t (ami ki sincs használva).

2009. okt. 31. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Videó vágáshoz( sony vegas) és effektezéshez(after effects) kellene a ram, ezek meg azért elég memóriaigényes programok:S
2009. okt. 31. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!