Hogy tudom úgy összekötni két gépet, hogy tudjunk egymás ellen játszani?
Figyelt kérdés
Nekem laptopom van, szerintem van benne hálózati kártya. Honnan tudjam, hogy a barátom gépébe is van-e? Nem értünk annyira hozzá...:S És miután összedugtuk, már menni is fog? Ha nem, akkor hol és mit kell beállítani?
Kábeles megoldásra gondoltunk. Mennyibe kerül? Mit kell mondani a boltban?
Kérlek minél részletesebben írjátok le, kezdők vagyunk:) Köszönöm szépen!
Kétvégű USB-vel lehet?:$
2009. okt. 31. 02:43
1/3 anonim válasza:
a boltba ha elmondod ugyan ezt segíteni fognak:) am fordított hálókábelt kell kérni de am ha nem értetek hozzá akkor nem tudjátok majd használni
2/3 anonim válasza:
Ha totál semmit nem értesz hozzá, nehéz dolgod lesz. Ha megvan a "fordított" hálókábel, mindkét gépbe bedugjátok. Legjobb, ha statikus IP-t állítotok be (gép1: 192.168.1.100, gép2: 192.168.1.101, majd azonos munkacsoportba teszitek a gépeket, esetleg a Windows (vagy egyéb) tűzfalat szüneteltetitek.
3/3 anonim válasza:
Uh... :)
Nem, kétvégű USB-vel nem lehet...
Mielőtt bármit írnék, van router a közelben? Hogyan kapja a gép a hálózati csatlakozást a barátodnál? Az is laptop?
Amit leírtál, abból sajna nem lehet leírni a megoldást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!