Ilyen felbontásba tényleg égő játszani manapság?
én sosem azt néztem egy játékban , hogy milyen nagy felbontásba fut, a gép mindig magának beállította.
Pl: Crysis warhead 1024x768 felbontás stabil 30-35 FPS
grafikai beállítások: játékos
Szia. :)
Mi az hogy égő ? én soha nem értettem azokat akik le ócskának másokat!
"Te még ezzel az ősrégi játékkal nyomulsz tiszta égő"
" Ezt a ócska gépet mikor dobod ki végre ?"
" Én már 50000x56778 ba játszok 700 as FPS el te meg itt szenvedsz?"
Én azt mondom nem égő !! Ja aztán jőnek ide a GYK ra hogy
melegszik ez melegszik amaz meg újratelepítettem a vidózót meg zörög valami a gépbe meg stb :)
Én csak röhögök azokon a taknyos vér pistikéken akik azzal menőznek hogy 80000x50000-es felbontásban játszanak...
Ki nem szarja le? :D
Dehogy égő, ha így megy jól a játék akkor így megy, ha valaki leszól érte meg vágd pofán :D
Tudjátok hogy mit tolok most
EZT ! [link]
A syberia egy igen nívós kalandjáték.
Semmi kivetni való nincs benne. Igen jó kis game.
Kedves kérdező!
Semmi baj nincs azzal, ha te 1024x768-as felbontásban játszol, mert most, 2015-ben, amikor már mindenkinek min. 372737737277382fps-e van meg 274549x254019-es felbontásban tolja, még én most is ezzel a szinte használhatatlan gépemmel 1024x768-ban tolom a CS1.6-ot és ami elfut rajta. :) Ne félj senkitől aki ezzel szól hozzád és basztat, állj ki magad és a géped mellett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!