Szóval szeretnék egy jó gaming pc-t venni és van is rá max 350k forintom. Találtam egy gépet ami érdekelne és bf 4 -et beleértve sok játékra használnám. Mi a véleményetek róla? .
Figyelt kérdés
Tudom hogy itt sokan ellenzik az imperium computer nevű oldalt mert aránytalanúl vannak összerakva a gépek. Mindenképp egy kész asztali gépre lenne szükségem mert én nemtudom összerakni. Csak olyanok válaszoljanak akik értenek hozzá. Köszönöm előre is!2013. aug. 24. 21:47
41/46 Rasta Joint válasza:
Már leírta, hogy nem lehet belinkelni kész konfigurációt... Leírta az alkatrészek PONTOS típusát, a pontos típusból csak 1 db van, nem lehetne gond megtalálni.
42/46 A kérdező kommentje:
egyetlen egy dolog van amit ipon-on nem tudok megcsinálni és az a proci hűtőnek a hozzáadása amit külön hozzá írtál mert azt mondtad az is fontos lenne :S lehet hogy ezt az ipon.hu kéne h megkérdezzem?
2013. aug. 25. 16:11
43/46 anonim válasza:
hívd fel őket telefonon, és kérdezd meg, hogy ha úgy rendeled meg külön a proci hűtőt, akkor azt is beszerelik-e?
44/46 Rasta Joint válasza:
Nem fontos ahhoz telefonálni. Megkérdezheti e-mailben is. Ha délelőtt írsz nekik, még aznap válaszolnak, de legkésőbb másnap.
45/46 A kérdező kommentje:
már írtam nekik am ennyi pénzbõl nem lehetne i7-et belerakni vagy csak mondjátok el miért nem legalább tanulok valamit
2013. aug. 25. 20:21
46/46 Rasta Joint válasza:
Felesleges i7, mert azt nem átlag felhasználónak szánta az Intel. Játékra az i5 ugyanolyan jó, mint az i7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!