Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintettek ez mennyire jo...

Szerintettek ez mennyire jo laptop, jatekra hasznalnam? {bovebben lent}

Figyelt kérdés

a gep egy HP 550 Notebook

Gyarilag hozza Vista Home Basic volt,frisitettem Windows 8.1 Previewre.

es a konfig:

Intel Celeron 2.00 Ghz

3 Gb Ram

180 Gb Hdd

a videokartyaban nem vagyok biztos de Intel GMA 965

A GTA 4 mukodne rajta minimum grafikaval??

Koszi a valaszokat elore :)

2013. aug. 17. 23:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Sehogy nem menne rajta a GTA4, szerintem még az SA-t se vinné maxon, bár lehet.
2013. aug. 18. 00:01
 2/18 A kérdező kommentje:

A GTA SA-t mar probaltam,haaat vitte csak neha szaggatot de amugy jatszato volt es mit kene kicserelni a gepben hogy menjen??

amugy a videokartya amit mondtam olyan van mert ahogy mondtam ,nem vagyok benne biztos hogy az van benne,csak annyit tudok hogy Intel valami.

2013. aug. 18. 00:04
 3/18 A kérdező kommentje:

Amugy mar volt bele vasarolva ram is mert gyarilag 1 GB ram volt benee es Win 7 el lassu volt.

Most meg gyorsan megy kiveve jatekoknal

Probaltam a Medal Of Honor Warfighter-t de nem is engedte hogy feltelepitsem pedig nagyon kene a jatek.

2013. aug. 18. 00:09
 4/18 anonim ***** válasza:
A celeron procija gyenge, a vinyója kicsi, az integrált videókártyája meg csíra.
2013. aug. 18. 00:12
 5/18 anonim ***** válasza:

Ez a gép játékra használhatatlan, és ezen nem is tudsz változtatni, mivel a GPU a gyenge láncszem, amit nem lehet cserélni.

Maximum ~2005-ös játékokkal próbálkoznék a helyedben, de ott is előfordulhatnak grafikai hiányosságok, ezeket Intel GPU-kat (és főleg drivereiket) nem erre tervezték.

2013. aug. 18. 00:20
 6/18 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gyenge gép, kb. 2003-ig készült játékokat viszi maxon, de a 2005-ösöket már csak minimumon, újabbakat meg se próbálj. Semmit nem tudsz kicserélni benne, amitől annyit javulna, hogy vigye akár minimumon is a GTA 4-et.
2013. aug. 18. 00:21
 7/18 anonim ***** válasza:
Ja, és Preview Windowst semmiképp nem raknék rá, mivel még nem végleges, emiatt előfordulhatnak hibák, és kompatibilitási problémák is felléphetnek. Inkább rakj rá egy 7-et, vagy 8-at, ha annyira tetszik.
2013. aug. 18. 00:22
 8/18 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat

megprobalok keresni valami errevalo jatekot

amugy a 8.1 elegge gyors,soot,csak a kamera a problem,a 8 pedig nm jon be mert nincs start gomb es mivel csaladi gep is egyben ertittek,aamugy eddig 7 esem volt csak felraktam a 8 at mert allitolag jobban kezeli a memoriat es utana meg valtottam 8.1 re

de a vegleges mikor fog megjelenni pontosan?

mert mindenhol mast ir

2013. aug. 18. 00:36
 9/18 A kérdező kommentje:
Amugy ti milyen OS-t hasznaltok Pc-n? :)
2013. aug. 18. 00:38
 10/18 TigerDemoN ***** válasza:
Windows 7 Ultimate
2013. aug. 18. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!