Szerintettek ez mennyire jo laptop, jatekra hasznalnam? {bovebben lent}
a gep egy HP 550 Notebook
Gyarilag hozza Vista Home Basic volt,frisitettem Windows 8.1 Previewre.
es a konfig:
Intel Celeron 2.00 Ghz
3 Gb Ram
180 Gb Hdd
a videokartyaban nem vagyok biztos de Intel GMA 965
A GTA 4 mukodne rajta minimum grafikaval??
Koszi a valaszokat elore :)
A GTA SA-t mar probaltam,haaat vitte csak neha szaggatot de amugy jatszato volt es mit kene kicserelni a gepben hogy menjen??
amugy a videokartya amit mondtam olyan van mert ahogy mondtam ,nem vagyok benne biztos hogy az van benne,csak annyit tudok hogy Intel valami.
Amugy mar volt bele vasarolva ram is mert gyarilag 1 GB ram volt benee es Win 7 el lassu volt.
Most meg gyorsan megy kiveve jatekoknal
Probaltam a Medal Of Honor Warfighter-t de nem is engedte hogy feltelepitsem pedig nagyon kene a jatek.
Ez a gép játékra használhatatlan, és ezen nem is tudsz változtatni, mivel a GPU a gyenge láncszem, amit nem lehet cserélni.
Maximum ~2005-ös játékokkal próbálkoznék a helyedben, de ott is előfordulhatnak grafikai hiányosságok, ezeket Intel GPU-kat (és főleg drivereiket) nem erre tervezték.
koszi a valaszokat
megprobalok keresni valami errevalo jatekot
amugy a 8.1 elegge gyors,soot,csak a kamera a problem,a 8 pedig nm jon be mert nincs start gomb es mivel csaladi gep is egyben ertittek,aamugy eddig 7 esem volt csak felraktam a 8 at mert allitolag jobban kezeli a memoriat es utana meg valtottam 8.1 re
de a vegleges mikor fog megjelenni pontosan?
mert mindenhol mast ir
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!