A hp laptopom driverjei nem kompatatilibisek a w7-el, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vettem egy hp laptopot, itt a link hozzá: euronics.vko.hu/notebook/hewlett_packard_hp_pavilion_17_e051sh_e6a89ea-p32574.html2013. aug. 24. 13:06
11/19 A kérdező kommentje:
Énse, nem is nekem lesz a laptop hanem az unokaöccsém születés napjára....
2013. aug. 24. 15:03
12/19 A kérdező kommentje:
Csak a mihez tartás végett : h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=5398427&lc=hu&cc=hu&dlc=hu&lang=hu&cc=hu
2013. aug. 24. 15:10
13/19 A kérdező kommentje:
Nahh emberek ismét felhivtam a hp magyarországot ahol szerintük a euronics hibás, nem irhata volna ki azt, hogy kompatibilis w7-el , ezért velük beszéljem meg, hétvégén lévén szó azonban ők nem érhetőek el...
2013. aug. 24. 15:26
14/19 anonim válasza:
#11-12 Eladtak neked egy gépet amire azt írják, hogy win 7 kompatibilis, de nincs hozzá win7 meghajtó.
Eladtak neked egy Windows7-et ehhez a géphez, de nincsenek vele kompatibilis driverek.
Szerinted az unokaöcséd hányszor fog macerálni, hogy gondjai vannak?
Vegyék vissza vagy a gépet, vagy a szoftvert, vagy mindkettőt, mert megtévesztettek.
Rugózhatunk még a dolgon, de ez az egyetlen korrekt megoldás.
16/19 anonim válasza:
Az Euronics oldalát meg mentsd el magadnak print sreennel, még jól jöhet.
17/19 A kérdező kommentje:
Windows 7 nem járt hozzá, én vettem anno jó pénzért, alapból valami freedos járt hozzá.Még az üzletben a fickó is azt mondta mert direkt rá kérdeztem, hogy jó-e rá win 7 azt mondta igen, nem hinném, hogy átbaszni akart mert rendesnek tűnt sztem simán tudatlanságból mondta.
2013. aug. 24. 15:49
18/19 A kérdező kommentje:
Sajnos hétfőn lesz a szülinapja hétvégén pedig nincs nyitva az euronics, épp ezért vettem meg tegnap mert úgy voltam vele,hogy hétvégen ráteszem a win 7 és a drivereket és csokólom....
2013. aug. 24. 15:56
19/19 A kérdező kommentje:
Winfos 8 raktam rá,hátha jó lesz ez igy..... Naiv voltam..... Elvileg leszedtem hozzá az összes drivert, még is úgy szagatat egyes játékoknál amin minden mininumon van , holott elvileg az ajánlott konfigot is teljesiti............
2013. aug. 25. 09:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!