A hp laptopom driverjei nem kompatatilibisek a w7-el, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vettem egy hp laptopot, itt a link hozzá: euronics.vko.hu/notebook/hewlett_packard_hp_pavilion_17_e051sh_e6a89ea-p32574.html2013. aug. 24. 13:06
1/19 anonim válasza:
Töltsd le a hivatalos HP oldalról a drivereket hozzá.
2/19 A kérdező kommentje:
....kiegésztités, tehát megvettem a laptopot, ráraktam az EREDETI w7 home premiumot majd az asztali gépemről a hp honlapján lévő laptophoz való drivereket letöltöm pendrivera, rámásolom a laptopra és felrakom a drivereket, de azok nem kompatilibisek a w7-el.Felhivom az ügyfélszolgálatukat ahol azt mondják csak a w8-al kompatibilis és ha azt akarom , hogy menjenek a driverek vegyem meg a w8!Egyáltalán nem láttom az okát az új w8 megvételének, mit kéne tegyek?Próbáljam meg a hardwer gyártók w7 kompatibilis driverjait leszedni?
2013. aug. 24. 13:17
3/19 anonim válasza:
Ha az Euronicsnál vetted, akkor vidd nekik vissza, mert az általad adott linken az szerepel, hogy Windows 7 kompatibilis a gép, holott nem az.
Ez pedig lényeges tulajdonság, amiben nem illik hazudni, mert az a vásárló megtévesztése.
Vagy lenyelheted a békát és vehetsz egy Windows 8-at.
4/19 anti paladin válasza:
Egy próbát megér a dolog, maximum nem sikerül.
5/19 anonim válasza:
Esetleg megpróbálhatod a hardvergyártól oldalait, de a laptopok kicsit háklisabbak mint az asztali gépek.
6/19 A kérdező kommentje:
Maga a w7 gond nélkül fut, csak a k.i.b.a.s.z.o.t hp honlapján w8 driverek vannak és az ügyfélszolgálat szerint vegyek nyugodtan egy w8-at és menni fog.......Nincs tapasztalatom a w8 csak nem hallotam sok jót róla, nincs olyan funkciója ami miatt megérné nekem a váltás.Úgy vagyok vele, hogy oprendszer és virusirtó legyen eredeti, de nem vagyok kalóz ellenes,ha valaki tudna egy torrent linket ajánlani egy működöképes w8-at ami bootolható usb-röl azt meg köszöném, akár itt akár üzenetben.
2013. aug. 24. 13:53
7/19 anonim válasza:
Haveromnak a gépéhez is csak Win8 driverek voltak a hp oldalán, elég nehéz volt beszerezni a Windows 7 drivereket de sikerült, neked is sok szerencsét, Aida64el lehet megnézni hogy mi van a gépben
8/19 originalmedhawk válasza:
szedd le a driver geniust crack-eld idítsd el és kész :D
9/19 A kérdező kommentje:
A hálozati kártyával se kompatibilis, tehát még netezni se tudok rajta......
2013. aug. 24. 14:43
10/19 originalmedhawk válasza:
ilyet még nem láttam pedig most tartok az 5-dik gépem összerakásánál :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!