80 ezerért mijen gépet tok osze rakni?
Figyelt kérdés
sziasztok kérdésem az lenne hogy 80 ezer ft böl mijen gépet tudok össze rakatni?2013. aug. 19. 09:24
1/10 Teno válasza:
Vmi APU-s konfigot, amibe majd később veszel egy jó VGA-t
2/10 A kérdező kommentje:
gamer gépet szeretnék 80 abol ki hozni
2013. aug. 19. 09:28
3/10 anonim válasza:
Gamer gépet 80bol nem lehet, csak ősrégi darabokat, gyűjt 120k-t oszt vegyél egy normálsat
4/10 Teno válasza:
Azért írtam h most állíts össze APU-s gépet, mert 80ból kb VGA-t vehetnél...vagy duplázd meg a pénzed, vagy ne álmodozz!
5/10 anonim válasza:
Nem kell neked gép, inkább tanulj meg írni..
6/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi menjen rajt nekem 70-en volt és megy a battlefield 2 nem max grafikán de megy.
7/10 anonim válasza:
A bf2 az én ösrégi gépemen ami 20k volt azon megy maxon.
8/10 anonim válasza:
Igazad van nekem a gépem 60 van volt iponból raktam össze és használtan vetten egy vinyót most megy rajta az empire total war.
9/10 anonim válasza:
Parancsolj itt a géped 80k-ból.
10/10 anonim válasza:
Kompromisszumokkal nem full HD-ba bf3 is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!