PRO laptop 180 ezerért? Szerintetek?
Sziasztok! egyetemre megyek, és arra szeretnék venni egy megbízható laptopot, ami kibírni 4-5 évet. Jó lenne, ha megfelelő sebességel futtatná a komolyabb programokat, meg játszanék + HD videókat is néznék rajta... a keret olyan 180k lenne, még sose volt laptopom, ezért kérem a segítségeteket. Vélemény erről? : #1 : [link]
(kecsegtető a 4gigás videókártya ;) )
és erről? : #2: [link]
Ti mit ajánlotok inkább? Előre is köszönöm! :)
ssd nincs egyikben sem, csak felárért. i7-es proci teljesen felesleges plusz kiadás lenne.
Szerintem a lenovo komolyabb egy fokkal én azt venném. Az a fényes fekete csak hátrány az acernél.
hmm teljesen tanácstalan vagyok. most olyat olvastam, hogy a 4gb-os videókártya csak parasztvakítás, semmivel se ad jobb teljesítményt mint a 2gbos társa... érdekes.. i7 szerintem is fölös lenne, már az i5 is elég jó..
de ez csak 2 az ezer közül amit találtam, tudnátok nekem linkelni laptopot, ami megéri?
200 ezer, de fényévekkel jobb VGA van benne.
HD8750 vs GT635
108 GB/s vs 14.3 GB/s bandwidth
1382 GFLOPS vs 672 GFLOPS
14.4 GPixel/s vs 7 Gpixel/s
36 GTexel/s vs 14 GTexel/s
192 bit vs 64 bit memory bus
768 vs 384 shader unit
40 vs 16 mapping unit
1125 MHz vs 891 MHz órajel
Szóval ez sokkal jobb választás lenne, és mindenképp megéri azt a +20 ezret.
"Kíváncsi lennék a te videókártyád milyen..." Nem hiszem, hogy számít, mert nem laptopom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!